Allview a participat si anul acesta la CeBIT

Allview a luat parte si anul acesta la cea mai importanta expozitie international de IT&C, CeBIT 2011, care a avut loc in perioada 1-5 martie la Hanovra, Germania. Aerul proaspat si inovativ al targului si rigurozitatea nemtesca a inspirat delegatia Allview formata din Directorul General al companiei Lucian Peticila, Adrian Visan Management Dezvoltare si Alin Niscov Manager Vanzari.

Eveniment a fost un bun prilej de intalnire cu colaboratori actuali si potentiali carora li s-au prezentat in premiera viitoare produse Allview, pe care le vom lansa oficial in lunile urmatoare. Targul a fost si o ocazie minunata pentru reprezentantii nostri sa ia pulsul ultimelor noutati din domeniul IT.

Fiind anul Android la targ am prezentat toate tipurile device-uri Android „descoperite pana astazi”. Astfel, nu au lipsit tabletele, telefoanele dual SIM sau multimedia playerele. Pentru cei pe care nu i-a prins inca microbul Android am prezentat telefoane cu sistem proprietar si cu o multime de functionalitati toate in pas cu noile tehnologii.

Tableta business si telefoanele dual SIM cu Android au incantat curiosii prezenti la targ care au avut parte de o experienta senzoriala completa reusind sa le testeze la fata locului.

A fost o forfota continua in toate cele 5 zile de expozitie. Multumim pe aceasta cale partenerilor care au dat curs invitatiei de a ne vizita standul.

This entry was posted in Evenimente, Stiri. Bookmark the permalink.

Comments are closed.