Allview H1 Thin un telefon Dual SIM de socializat si de jucat

Allview H1 Thin este un telefon mobil Dual SIM cu un design slim care se conecteaza GPRS si WAP la costuri reduse oferind acces la majoritatea platformelor de socializare (Facebook, Twitter, Yahoo!, MSN, My Space, AIM, Google Talk, Flickr, Picasa) si la sute de jocuri distractive si aplicaţii utile din cele mai diverse domenii.

Cu Allview H1 Thin vei comunica cu uşurinţă deoarece ambele cartele SIM sunt active simultan. Fiecare SIM are o tastă de apel dedicată, în felul acesta poţi separa apelurile private de cele de serviciu şi poţi efectua apeluri în reţele diferite la cele mai mici costuri.

Folosindu-l nu vei rata niciun mail pentru ca vei avea PushMai si nu te vei plictisi niciodata datorita sutelor de jocuri distractive si aplicaţii utile din cele mai diverse domenii pe care le vei putea descarca din Allview Store.

Daca nu iti place sa fii singur, cu H1 Thin vei avea toti prietenii alaturi cu tine. Aplicatiile preinstalate Snaptu si eBuddy iti ofera acces si mesagerie instant la majoritatea platformelor de socializare: Facebook, Twitter, Yahoo!, MSN, My Space, AIM, Google Talk, Flickr, Picasa.

Astfel, vei fi mereu in contact cu prietenii tai si internetul te va costa mai putin pentru ca H1 Thin are cel mai rapid browser pentru telefoane mobile- browserul Bolt preinstalat care comprima datele si asigura o afisarea rapida a acestora.

H1 Thin te va surprinde si cu o camera de 3.2 MP cu care vei putea imortaliza toate momentele importante, in timp ce cardul de 16 GB asigură stocarea multor fotografii şi  fişiere multimedia.

This entry was posted in Telefoane. Bookmark the permalink.

Comments are closed.