Trei aplicatii JAVA de testat in weekend

De acum in fiecare vineri ne-am propus sa va recomandam trei aplicatii Java sau Android in functie de ce-am testat noi in cursul saptamanii si ne-au atras atentia.

Allview a lansat recent un magazin de aplicatii, Aply Store, care in curand va putea fi accesat de pe toate dispozitivele noastre. Intre timp aplicatiile Java pe care vi le prezentam pot fi descarcate de pe site-ul Allview la sectiunea Aplicatii sau direct din telefon in Allview Store.

Locker
Locker blocheaza si deblocheaza orice fisier din telefonul tau mobil prin parola. Fisiere audio, video, imagini doar tu vei putea avea acces la ele prin Locker. Aplicatia iti va proteja fisierele private din telefonul mobil de utilizatori straini. Securizeaza-ti telefonul cu aplicatia Locker! Aplicatia poate fi descarcata din categoria Utile si este compatibila cu H1 Thin si Q1 GET.

Imdb Movies si Tv
Cine este regizorul filmului Avatar? In ce filme a mai jucat Natalie Portman? Toate raspunsurile la aceste intrebari se gasesc pe IMDb, cea mai complexa bază de date online care prezinta informaţii legate de filme, emisiuni de televiziune, actori, personalul echipajului de producţie, jocuri video şi nu in ultimul rand informatii despre personaje fictive din media divertismentului visual. IMDb Movies si TV este o aplicatie  compatibila cu telefonul Q1 GET si optimizata pentru ecranul de 2,4 inch al telefonului.

Discovery
Acceseaza direct din telefonul mobil oriunde te-ai afla cele mai importante informatii oferite de Discovery, TLC, Animal Planet, Planet Green, Discovery Health si altele. Fii la curent cu programul TV al canalelor tale preferate si afla mai multe despre personajele si show-urile pe care le urmaresti la TV. Instaleaza Discovery Mobile pentru a vizualiza cele mai interesante videoclipuri direct in telefon si pentru a-ti personaliza telefonul cu tonuri de apel si imagini de fundal. Nu uita sa te inscrii si la alertele mobile pentru a primi notificari cu ultimele actualizari din site.

This entry was posted in Aplicatii. Bookmark the permalink.

Comments are closed.