Aplicatii Task Management pentru Android

Piata Android este o piata deschisa si pentru a functiona optim sistemul de operare are nevoie de cat mai multa memorie cache, memorie care este ocupata pe masura ce sunt deschise mai multe aplicatii. Aici intervin programele de management ale memoriei cache, cu ajutorul carora puteti inchide aplicatiile pe care nu le folositi la momentul respectiv sau pe cele rezidente in memorie.

Aplicatiile de task management au ca scop accelerarea vitezei de lucru a terminalului şi salvarea bateriei.

In acest articol vom prezenta 3 dintre programe de management ale memoriei cache pe care le puteti descarca gratuit din AplyStore-ul Allview.

Android Task Manager: Este o aplicatie necesara oricarui utilizator de Android. Ea optimizeaza procesele din spatele sistemului de operare si ofera acces la toate aplicatiile instalate. De asemenea prin intermediul acesteia este disponibila functia de Auto-Kill prin care aplicatia poate fi setata sa inchida la un interval de timp prestabilit, de la 3 minute pana la 12 ore, aplicatiile rezidente in memoria cache.

Calea de setare a functiei Auto-Kill este: Settings> Application Settings> Andoid Task Manager Preferences> Task Auto-Kill Option> Use Auto-Kill

 

System Manager: Super Task Manager este o aplicaţie utilitara folosita pentru a accesa rapid toate informaţiile platformei Android, inclusiv informaţii despre procesor, memorie, SD Card, procese şi aplicaţii instalate.

 

Process Manager: Această aplicaţie vă permite să gestionati procesele de funcţionare ale terminalului dumneavostra. Aplicatia ofera pe langa accesul la aplicatiile instalate, posibilitatea de dezinstalare a acestora si functia de Auto-End.

Aceasta functie se similara cu cea de Auto-Kill, prin intermediul ei fiind posibila setarea procesuluui de inchidere a aplicatiilor rezidente in memoria cache la un intreval cuprins intre 15 minute si 12 ore.

Calea de setare a functiei Auto-End este: Settings> Auto-End Service> Auto- End Frequency

This entry was posted in Aplicatii, Tableta. Bookmark the permalink.

Comments are closed.