Cele mai interesante AllDro MusicApps – Ximonic, Playlist Last FM, DRadio

Ximonic

Prin streaming media, Ximonic ofera acces la o colectie impresionanta de muzica si albumele a peste 500.000 de artisti. Aplicatia este usor de folosit si de accesat deoarece nu necesita inregistrarea unui cont. Prin simpla deschidere si tastare a melodiei preferata, aceasta se va deschide intr-un media player. Muzica poate fi cautata si dupa numele artistului. In acest caz, aplicatia va afisa toate albumele acestuia din care veti putea alege cantecele preferate. O alta optiune utila este posibilitatea realizarii unor playlist-uri care vor putea fi salvate si implicit accesate ulterior.

Playlist Last FM

Pentru cei care au cont pe Last FM s-a lansat si versiunea optimizata pentru sistemul de operare Android.
Playlist Last FM va aduce aceleasi facilitati direct pe tableta: navigati printre statistici, prieteni, recomandari si ascultati muzica direct prin serviciul de streaming favorit: Spotify, Grooveshark, Deezer si Rdio.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu Last FM acesta este un serviciu online prin care poate fi ascultata muzica de toate genurile. Este un website popular cu informatii despre formatii, artisti si concerte care are si functinalitati de social networking. Odata creat contul de utilizator, prin intermediul lui cei interesati vor putea accesa statistici ale melodiilor si genurilor muzicale ascultate sau pot primi  recomandari ale unor noi artisti sau melodii in functie de muzica ascultata anterior. De asemenea, utilizatorii pot interactiona intre ei in baza preferintele muzicale, pot crea playlist-uri personale si pot genera playlist-uri in functie de top-ul preferintelor prietenilor lor sau prin recomandarile primite.

DRadio

DRadio este o aplicatie care poate reda live frecvente radio utilizand conexiunea de internet prin Wi-Fi sau cea stabilita prin modem-ul 3G. Aplicatia vine cu cateva posturi presetate dar accepta si adaugare altora noi. Posturi presetate sunt: Radio Guerilla, Kiss FM, Europa FM, Magic FM, Rock FM, Radio ZU.

DRadio vine si cu alte functionalitati utile: stop timer care poate inregistra o anumita emisiune si o poate reda mai tarziu si control volum. In acelasi timp aplicatia poate functiona in background in timpul accesarii altor aplicatii.

Aplicatia ruleaza doar cu un card de memorie pe care poate inregistra fisiere temporare in timp ce face streaming media.

Aplicatiile pot fi descarcate gratuit in Aply Store direct pe tableta.

This entry was posted in Aplicatii and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.