Astazi lansam primul smarphone Dual SIM Android Allview

Smartphone-ul  Dual SIM P1 AllDro ruleaza sistem de operare Android 2.2 are cu ecran multitouch capacitiv de 3,5′, conectivitate la internet prin Wi-Fi, GPRS si EDGE si un sistem de navigaţie GPS.

Fiind un telefon care ruleaza cel mai popular sistem de operare al momentului Android si avand tehnologia Dual SIM integrata consideram  ca P1 AllDro va invita sa explorati un nou grad de mobilitatea deoarece poate fi folosit cu usurinta atat in viata profesionala in activitati de lucru precum browsing, e-mail, agenda virtuala, cat si in cea personala in timpul liber pentru socializare, fotografii si jocuri.Totodata, sistemul de operare Android permite imbinarea în cadrul unei interfete intuitive a contactelor din agenda, a calendarului si a adresei de email a utilizatorului cu mesageria instant si conexiunile din retelele de socializare, asigurand un control sporit asupra vietii sociale de oriunde.

Functia de navigare este disponibila prin sistemul GPS integrat si prin aplicatia Google Maps. Odata conectat la aplicatie Allview P1 AllDro ofera indrumare si informatii utilizatorilor pentru orice destinatie.

Suportul multimedia include o camera foto de 5 MP cu auto-focus si flash care realizeaza fotografii de inalta calitate si inregistreaza video la 30 fps in definitie de 720×480 px.Mai multe informatii puteti gasi in pagina de prezentare la urmatoarea adresa: http://www.allview.ro/produse/telefoane/lista-telefoane/p1-alldro/descriere/

This entry was posted in Stiri, Tehnologie and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.