Tableta AllDro 2 32GB si aplicatia Multiling

Primului model de tableta PC Allview cu o capacitate de stocare de 32GB – Allview AllDro2 32GB. Noua versiune cu o memorie extinsa permite si instalarea aplicatiei specializate Multiling, dedicata optimizarii modului de introducere a textului prin schimbarea tastaturii clasice a sistemului de operare Android si prin functia T9 de recunoastere a cuvintelor in limba romana. Aplicatia poate fi descarcata din magazinul de aplicatii Allview – Aply Store si o recomandam pentru a fi instalata datorita confortului sporit in scriere si implicit in utilizarea tabletei.

AllDro2 32 GB este o tableta multitasking cu procesor Samsung Cortex A8 1GHz care are prin noua memorie mai mult spatiu pentru aplicatii, documente de lucru, fotografii, inregistrari video si audio sau oricare alte fisiere descarcate de pe internet prin conexiunea Wi-Fi sau 3G stabilita printr-un modem extern.

Tableta AllDro 2 este disponibila in trei versiuni, cu memorie interna de 4GB, 16GB si 32GB. Pachetul de vanzare, indiferent de versiune, cuprinde alaturi de tableta un cablu de date USB, un cablu OTG si o husa de protectie.
Pentru cei carora le-a atras atentia AllDro2 32GB poate fi achizitionata prin intermediul site-ului www.allview.ro la pretul de 949 lei.

This entry was posted in Stiri, Tableta and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.