AllDro 3 – prima tableta Allview cu diagonala de 10”

Pentru toti cei care cauta de Sarbatori un cadou reusit am lansat tableta multifuctionala AllDro 3. Noul model ruleaza sistemul de operare Android 2.3, dispune de un procesor performant Cortex A8 de 1GHz cu suport Flash Player si se poate conecta la internet prin Wi-Fi.

 

AllDro 3 isi dovedeste utilitatea atat la birou datorita ecranului generos care o face potrivita in managementul documentelor si in sustinerea prezentarilor cat si acasa prin  multitudinea de aplicatii disponibile care ii completeaza functionalitatile.

Prin intermediul cablului HDMI sau prin conectarea la un dispozitiv DLNA, AllDro 3 poate reda pe televizor sau proiector fisierele salvate in memorie. Prin accesarea protocolurilor “remote desktop” tableta poate reda si datele stocate pe servere sau PC-uri aflate la distanta.

AllDro 3 ofera o experienta imbunatatita si din punct de vedere al introducerii textelor. Aceasta prezinta doua modalitati de scriere, adaptate preferintelor fiecarui utilizator: pen-ul capacitiv si/sau functia de recunoastere intuitiva a cuvintelor in limba romana oferita de aplicatia Multiling.

Camera foto integrata a modelului permite inregistrarea video sau realizarea de fotografii care pot fi apoi postate pe paginile retelelor de socializare sau transmise direct pe e-mail. Prin aplicatia Fring camera frontala permite realizarea de apeluri video in cele mai bune conditii. De asemenea, tableta ofera posibilitatea stocarii fotografiilor si videoclipurilor realizate in memoria sa interna de 4 GB care poate fi extinsa pana la 32 GB prin microSD card.

In ceea ce priveste serviciile de suport, AllDro 3 are in meniu trei aplicatii proprii: AplyStore, AllNews si Stunnel. In AplyStore se pot descarca aplicatii gratuite, in Stunnel se pot gasi setari in portalul Selfcare, intrebari frecvente si detalii despre service, in timp ce aplicatia AllNews prezinta cele mai recente stiri din toate domeniile de interes.

Tableta AllDro 3 este disponibila in magazinele partenere si in mediul online la pretul de 1149 lei. Pachetul de vanzare cuprinde alaturi de tableta si o husa de protectie. Mai multe informatii cu privire la modelul AllDro 3 pot fi gasite accesand site-ul producatorului: www.allview.ro

This entry was posted in Stiri, Tableta. Bookmark the permalink.

Comments are closed.