AllDro Speed Satellite – tableta Allview pentru vacante reusite

Plecati in concediu si aveti nevoie de un dispozitiv GPS? Ce spuneti de o tableta cu functie GPS integrata? Astazi va prezentam AllDro Speed Satellite un model coceput special pentru calatorii avand functie GPS integrata si un design minimalist prin care este usor de purtat oriunde.

AllDro Speed Satellite se remarca usor in gama de tablete fiind cea mai subtire si cea mai usoara tableta Allview. Aceasta ruleaza sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich are un spatiu de stocare de pana la 32GB prin microSD card si este echipata cu unul dintre cele mai performate procesoare grafice – Mali 400 MP.

Disponibila in alb sau negru, tableta poate fi cumparata la pretul de 659 lei din magazinul online Allview si din celelalte magazine partenere si include in pachetul de vanzare un suport si un incarcator pentru masina.

Accesati pagina tabletei pentru o descriere completa la adresa http://www.allview.ro/produse/tablete-pc/lista-tablete-pc/alldro-speed-satellite/descriere/ si vizualizati filmul de prezentare al acesteia pe You Tube.

This entry was posted in Stiri, Tableta, Tehnologie and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.