Cele mai inspirate cadouri de Sarbatori

Ne apropiem cu pasi repezi de sarbatori si ca in fiecare an va incepe goana dupa cadouri pentru cei dragi. Anul acesta avem multe sugestii pentru voi dar nu am vrut sa treaca anul fara sa va oferim alte doua produse care ating un nou nivel de performanta in gama din care fac parte.

Suntem incantati sa va prezentam smartphone-ul Dual SIM Allview P6 Stony cu display Super Amoled Plus HD de 4,65 inch și tableta Allview 3 Conect cu 3G si GPS încorporat.

Smartphone-ul Dual SIM P6 Stony ruleaza Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich și beneficiază de noua interfață grafică Berry. Telefonul are un procesorul performant Cortex A9 Dual Core, o capacitate a memoriei flash de 4 GB, posibilitate de transfer de date prin Wi-Fi direct și cameră foto de 8 MP cu autofocus. Insa cel mai remarcabila caracteristica a noului telefon este ecranul care redă imaginile la o rezoluție de 1280×720 pixeli iar tehnologia HD Super Amoled asigură un contrast puternic, culori vii și claritate extraordinara.

Tableta Allview 3 Conect este o tabletă subțire și robustă, dedicată utilizatorilor din mediul business dar și celor care își doresc mobilitate maximă, datorita functiei 3G incorporata care permite efectuarea si receptionarea de apeluri, navigarea pe internet sau trimiterea si primirea de e-mail-uri fara a mai depinde de o conexiune WiFi.

Tableta dispune de o cameră foto de 8MP, cu autofocus și flash led și de difuzoare stereo de calitate ce redau un sunet de clar. In plus, cu ajutorul GPS-ului incorporat, fotografiile realizare pe care le transmiți prietenilor pot conține și locul unde a fost surpinse. Ecranul capacitiv multitouch de 9,7” redă filmele și imaginile la o calitate superioară.

Revenim in curand cu mai multe detalii despre cele doua produse care ar fi cu siguranta mult apreciate ca si cadouri de Sarbatori.

This entry was posted in Fără categorie, Stiri, Tableta, Telefoane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.