P4 DUO smartphone se gaseste in magazinele partenere

De astazi va asteptam in magazinele partenere din toata tara pentru a face cunostinta cu noul nostru smartphone: P4 DUO. Pentru cei care nu stiu inca, P4 DUO este versiunea cu procesor Dual-Core a modelului P4 Alldro, primul smartphone Dual SIM din Europa cu ecran Super Amoled Plus de 4,3 inch, care a inregistrat un succes neasteptat pe piata.

Telefonul beneficiaza in premiera de interfata grafica Berry, proaspata si prietenoasa, dezvoltata de echipa noastra de programatori si vine echipat cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.

Printre caracteristicile esentiale ale telefonului se numara procesorul performant Cortex A9 Dual Core, o memorie de 4GB si o camera foto de 8 MP cu autofocus, led flash, HDR, model OV8830, fiind printre cele mai apreciate 10 camere de pe piata. Smartphone-ul beneficiaza si de avantajele oferite de amplificatorul Yamaha, pentru un sunet de calitate superioara si efecte deosebite, iar tehnologia inovatoare SRS (Sound Retrieval System) asigura o experienta sonora uimitoare.

P4 DUO, disponibil in variantele alb si negru, va avea un pret recomandat de 1.299 lei. Pe site-ul nostru la adresa: www.allview.ro puteti consulta descrierea completa a telefonului.

This entry was posted in Telefoane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.