Soluţia ideală pentru conducătorii de taxiuri

Conducătorii de taxi pot uita de GPS-urile tradiţionale şi de timpii morţi dintre comenzi. AX1 Shine este partenerul de care aveau nevoie pentru a-şi desfăşura activitatea în condiţii optime.

Graţie softurilor personalizate care pot fi instalate pe tabletă, conducătorii de taxi au posibilitatea de a-şi mări eficienţa. Ei vor putea fi localizaţi facil de către dispeceri, iar astfel, în funcţie de zona în care se află li se vor atribui comenzile din proximitate.

Tableta are posibilitatea de a fi transformată în GPS, ceea ce înseamnă că până şi cele mai dificile adrese vor fi localizate cu uşurinţă. Din acest motiv, chiar şi cei mai noi conducători vor ajunge în timp util la comanda pe care au preluat-o.

Pentru momentele în care nu sunt comenzi, ei pot afla informaţii legate de trafic, mulţumită 3G-ului încorporat prin care pot fi permanent conectaţi la Internet. De asemenea, aceştia pot efectua şi primi apeluri cu ajutorul tabletei, prin funcţia de telefon a acesteia.

În această meserie, clienţii şi satisfacţia acestora este importantă, iar AX1 Shine reprezintă soluţia perfectă pentru moralul lor. Tableta poate fi instalată pe tetierele scaunelor din faţă, iar clienţii vor avea posibilitatea de a viziona un film sau un videoclip muzical în timpul petrecut în taxi. În acest mod, vor ajunge la destinaţie mai repede decât au anticipat şi vor coborî din taxi cu zâmbetul pe buze.

Aşadar, tableta AX1 Shine reprezintă un ajutor real pentru cei din domeniu, facilitându-le activitatea şi ridicând moralul călătorilor lor.

This entry was posted in Aplicatii, Stiri, Tableta and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.