Alldro 3 Speed Duo primeşte o nouă actualizare

Posesorii de tablete Alldro 3 Speed DUO au acum la dispozitie versiunea de soft Android 4.1 Jelly Bean imbunatatita. Procedura de actualizare a sistemului de operare este disponibila pe www.allview.ro.

 

Printre avantajele pe care le aduce aceasta actualizare se numara viteza de operare imbunatatita, optimizarea functionarii serviciului de localizare prin WiFi, dar si stabilitatea crescuta a sistemului. Un alt atuu al acestei noi versiuni de soft consta in imbunatatirea compatibilitatii formatelor audio, precum si a conexiunii HDMI. In plus, actualizarea pune la dispozitia utilizatorilor o aplicatie noua, prin care acestia pot trimite mesaje sau efectua apeluri de voce sau video persoanelor dragi.

Tableta Alldro 3 Speed DUO a fost lansata in luna august 2012 si s-a impus rapid pe piata din Romania datorita caracteristicilor pe care le prezinta: ecran IPS PRO de 9,7”, procesor Dual-Core Cortex A9, la 1,5 GHz si memorie flash de 16 GB.

Mai multe detalii despre tableta AllDro 3 Speed DUO si despre procedura de actualizare a sistemului de operare pot fi consultate pe pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producatorului, www.allview.ro.

This entry was posted in Servicii, Stiri. Bookmark the permalink.

Comments are closed.