Cel mai performant smartphone Allview, P5 Quad

Pionierul gamei Quad a avut parte de o dublă lansare, atât în Braşov, cât şi la Barcelona în cadrul Mobile World Congress.P5 Quad este cel mai performant smartphone Allview, primul cu procesor Quad Core tactat la 1,2 GHz şi OS Android 4.1 Jelly Bean. Acest produs inovator aduce cu sine specificaţii precum camera foto principală de 8 MP model OV8830, display IPS-LCD de 4,5 inch, viteza 3G HSDPA+ 21.4 Mbps şi autonomie sporită oferită de bateria generoasă de 2100 mAh.

P5 Quad este primul produs din gama Quad şi totodată primul smartphone Allview cu OS Android 4.1 Jelly Bean. Procesorul Quad Core măreşte performanţele smartphone-ului şi permite rularea fluentă a jocurilor şi a aplicaţiilor, iar alături de protocolul 3G HSDPA+ 21.4 Mbps asigură încărcarea mult mai rapidă a paginilor web şi a clipurilor video.

Camera foto principală Omnivision, model OV8830 cu rezoluţie de 8 MP, HDR şi Super Flash se evidenţiază prin claritarea detaliilor şi coloristica fermecătoare a instantaneelor realizate. Funcţia Multi Shoot permite capturarea unui set de până la 99 de cadre succesive printr-o singură apăsare continuă a butonului de fotografiere. Filmările realizate sunt în format full HD 1080p. De asemenea, camera dispune şi de funcţia time lapse.

Gadgetul dispune de un widget aparte, cu ajutorul căruia telefonul poate fi personalizat în funcţie de starea de spirit a posesorului, prin schimbarea temei, a wallpaper-ului şi a efectelor de tranziţie între ecrane printr-o singură atingere. În plus, dispozitivul oferă acces la jocurile Gameloft care fie sunt preinstalate, fie pot fi descărcate prin aplicaţia Gameloft Live.

Bateria generoasă şi optimizarea consumurilor fac din P5 Quad unul din puţinele gadgeturi ce nu trebuie încărcat zilnic. Autonomia acestuia este de până la 230 de ore în stand-by şi de 300 de minute în 3G.

This entry was posted in Fără categorie, Smartphone, Stiri. Bookmark the permalink.

Comments are closed.