Elegantul telefon Simply S5

Astăzi am lansat telefonul mobil, rafinat şi elegant, Simply S5. Terminalul are un display de 2,8 inch, o greutate de doar 113,6 grame şi un design aparte, care atrage privirea.

Device-ul este echipat cu un display generos de 2,8” cu rezoluţie de 240 x 320 pixeli, Bluetooth, accesul la internet se realizează facil cu ajutorul browserului preinstalat şi dispune de o cameră foto de 2 MP. În plus, prin portul microUSB, telefonul se conectează cu uşurinţă la PC iar astfel, transferul de poze sau melodii se realizeaza într-un mod facil.

Meniul telefonului este intuitiv, oferind utilizatorului scurtături către principalele funcţii atât din ecranul principal, cât şi prin widget-ul inteligent, integrat, prin care pot fi accesate contactele favorite si aplicaţiile utilizate frecvent. Totodată, terminalul dispune de o varietate de aplicaţii care ajută la eficientizarea activităţii desfăşurate de utilizator, spre exemplu „Notiţe”, „Inregistrare audio” şi browserul dedicat. Bateria de 1280 de mAh oferă o autonomie de până la 10 zile în stand-by.

Datorită materialelor utilizate şi finisajelor de excepţie, terminalul este de un rafinament aparte, iar design-ul slim de doar 10,2 mm grosime întregeşte experienţa utilizării. Device-ul este disponibil în două nuanţe: alb perlat şi negru abanos, ambele modele având capac spate metalic, pentru a satisface atât gusturile doamnelor, cât şi pe cele ale domnilor.

This entry was posted in Electronice, Stiri, Tehnologie, Telefoane. Bookmark the permalink.

Comments are closed.