Castiga un voucher de 200 de lei!

Din 17 mai am pornit un nou concurs pe pagina noastra de facebook, prin care poti castiga un voucher de 200 de lei valabil la achizitionarea celui mai nou telefon Allview, P6 Quad . Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi aplicatia dedicata de aici si sa urmezi toti pasii indicati.

 

Smartphone-ul P6 Quad este cel mai performant smartphone Allview. Procesorul Quad Core Cortex A7 de 1,2 GHz integrat in noul device sporeste performantele produsului, asigura viteza mare de procesare si ofera noi caracteristici precum filmarea la rezolutie Full HD si o viteza de download HSDPA+ de 21,6 Mbps.

Device-ul Dual SIM este dotat cu un display luminos HD Super Amoled de 4,65 inch si 320 dpi, o camera foto/video de 8MP model OV8830 cu diverse functii precum HDR, Time lapse si fotografiere continua. Design-ul slim de 8,6 mm, formele elegante si calitatea materialelor utilizate, fac din P6 Quad un gadget incantator.

Grabeste-te, promotia este valabila pana pe 28 mai!

This entry was posted in Concursuri, Electronice, Promotii, Smartphone, Stiri, Tehnologie, Telefoane. Bookmark the permalink.

Comments are closed.