Astăzi am lansat 2 Speed Quad, cea mai accesibilă tabletă compatibilă cu Smart2View!

Allview 2 Speed Quad este o tabletă pe care poţi conta oricând. A fost creată special pentru cei care îşi doresc un device puternic şi performant, fiind cea mai accesibilă tabletă compatibilă cu Smart2View. Ea oferă viteză de procesare sporită, o experienţă fluentă de browsing şi multi-tasking şi autonomie ridicată a bateriei, de până la 7 ore în condiţii de funcţionare continuă.

Esenţa tabletei 2 Speed Quad o reprezintă procesorul Quad Core Cortex A7 de 1 GHz, sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean, cele 2 camere foto-video şi display-ul generos de 8’’. Performanţele tabletei 2 Speed Quad au fost dovedite de rezultatele testului AnTuTu Benchmark, unde device-ul a obţinut peste 20.000 de puncte.

O noutate pe care o aduce 2 Speed Quad este funcţia Dual Display. Conectând device-ul prin adaptorul Smart2 View la un televizor cu port HDMI, pot fi vizualizate, cu ajutorul player-ului 4 K preinstalat, două continuţuri diferite: un film pe televizor si o altă aplicaţie pe ecranul tabletei.

Te invităm pe site-ul nostru să descoperi noua tabletă Allview!

This entry was posted in Stiri, Tableta. Bookmark the permalink.

Comments are closed.