Descopera Viva i10G, tableta cu procesor Intel® Atom Quad Core, conexiune 3G si display IPS cu rezolutia impresionanta de 2048×1536 px

Astăzi, gama noastră de produse devine mai puternică. Viva i10G se distinge prin display-ul de 9,7” cu rezoluție de 2048×1536 px, conectivitatea 3G integrată și procesorul Intel® Atom™ Z3735D Quad Core cu frecventă de 1,83 GHz, fiind companionul perfect atât pentru mediul business, cât și pentru cel familial.

Viva i10G reprezintă o îmbinare perfectă de tehnologii avansate. Pentru imagini de o claritate exceptională și culori reale, pătrunzătoare, tableta beneficiază de un spectaculos display IPS de 9.7”, cu rezoluția impresionantă de 2048×1536 pixeli. Device-ul include puternicul procesor Intel® Atom™ Z3735D Quad Core cu frecventă de 1,83 GHz și arhitectură pe 64 de biți, performant și eficient din punct de vedere energetic și dispune de memorie RAM de 2 GB si Flash de 16 GB, extensibilă cu 64 GB printr-un card micro SD.

Tableta este potrivită atat în călătorii, cât și în activitățile de business sau acasă. Conexiunea 3G HSPA+ integrată asigură accesul la internet de oriunde, iar Bluetooth-ul incorporat oferă posibilitatea conectării la diverse accesorii sau dispozitive periferice utile. Viva i10G dispune de 2 camere foto de 5 MP, respectiv 2 MP, care facilitează realizarea de fotografii, filmări în format HD și convorbiri video.

Pentru o precizie mai bună a localizarii, tableta utilizează atât sistemul de navigație american GPS, cât și pe cel rusesc, Glonass (Globalnaia Navigaţionnaia Sputnikovaia Sistema). Device-ul are preinstalată aplicația Sygic care poate fi testată gratuit timp de 30 de zile. Softul de navigație nu necesită conexiune la internet și oferă o interfață modernă, intuitivă și ușor de utilizat.

Te invitam sa o descoperi AICI.

This entry was posted in Stiri, Tableta, Tehnologie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.