Allview X1 Xtreme mini, smartphone mini insa la fel de puternic

Pentru doritorii unui smartphone de dimensiuni mai mici, dar performant si calitativ, X1 Xtreme mini este device-ul ideal. Fratele mai mic al telefonului X1 Xtreme mosteneste aceleasi caracteristici performante insa vine intr-o dimensiuni redusa, fiind lansat in editie limitata, cu ocazia aniversarii a 10 ani Allview.

Vei fi impresionat de design-ul atragator al device-ului pe care vei putea personaliza in stil propriu, deoarece iti oferim posibilitatea de a grava carcasa din spate cu un text sau cu o imagine. Daca iti doresti un telefon diferit fata de al prietenilor tai sau daca vrei sa il faci cadou persoanei iubite si sa ii transmiti un mesaj, acum ai ocazia sa te diferentiezi cu X1 Xtreme mini editie limitata. Principalele caracteristici ale smartphone-ului sunt display-ul de 4,7” Full HD (469 ppi), procesorul performant Qualcomm Quad Core cu frecvența de 2,15 GHz, camerele de 16 MP și 4MP și designul atrăgător.

X1 Xtreme mini ofera caracteristici la superlativ precum display-ul uluitor, viteza remarcabila, fotografiile incredibile, autoportretele luminoase si sunetul de exceptie, pentru ca tu sa te bucuri de aceeasi performanta extrema chiar si in alte dimensiuni.

Constructia din aluminiu, finisajul canturilor si liniile fluide ale designului confera smartphone-ului o alura fermecatoare. Acesta este disponibil in doua nuante metalizate, argintiu si verde. Cele mai mici detalii dintr-o imagine vor fi redate de display-ul IPS OGS de 4,7” cu rezolutie Full HD si o densitate impresionanta a pixelilor de 469 ppi. Acesta este protejat de un strat de sticla rezistent la zgarieturi si socuri.

Performanta este asigurata de procesorul Qualcomm Quad Core cu frecventa de 2,15 GHz, solutia grafica Adreno 33 și memoria RAM de 2 GB. Memoria flash disponibila pentru stocarea fisierelor este de 16 GB. Device-ul dispune de amplificator audio Yamaha si sistem DTS, pentru un sunet de exceptie.

Camera principala de 16 MP model OV 16825 are lentile de safir cu filtru antireflexie, LED Flash de mare intensitate luminoasa, filtru UV și IR, iar suprafata senzorului CMOS este de 1/2,3”, printre cele mai mari disponibile pe un dispozitiv Android. Camera dispune de funcții precum fotografiere panoramica, HDR și inregistrare video în format Full HD. Camera frontala de 4 MP model OV4688 are dimesiunea pixelilor de 2 Aµm. Astfel, fiecare pixel capteaza mai multa lumina pentru ca fiecare fotografie să fie reusita, indiferent de intensitatea luminii ambientale.

Bateria SDI de 2200 mah a smartphone-ului X1 Xtreme mini asigura o capacitate cu pana la 30% mai mare fata de bateriile obisnuite cu aceeasi dimensiune si ofera pana la 11 ore de convorbire. Device-ul rulează sistemul de operare Android 4.4.2, are GPS cu suport Glonass și Wi-Fi 802.11ac (5G Wi-Fi).

Smartphone-ul Allview X1 Xtreme mini este disponibil pe baza de precomanda, la pretul de 1299 lei. Pentru mai multe detalii acceseaza www.allview.ro/xtrememini.

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.