E2 JUMP – Enjoy 2 JUMP!

 

 

Tinerete. Activitate. Miscare. Rapiditate. Sport. Adrenalina. Nonconformism. Toate acestea traite de tine alaturi de smartphone-ul tau, E2 JUMP.

Suie-te pe bicicleta sau pe skate si traieste momente intense si pline de adrenalina! Acum poti sa sari peste bordura sau sa treci prin apa atunci cand faci un traseu montan si nu vei mai lasa vremea ploioasa sa te tina in casa pentru ca E2 JUMP este protejat impotriva ploii sau a jeturilor de apa, datorita standardul IPX5!

E2 JUMP are un stil nonconformist, ce se va adapta ritmului si dinamismului tau. Acesta impresioneaza prin design-ul sau urban si te vei remarca cu siguranta prin culorile telefonului tau: Negru si VerdePlinDeViata. Pentru ca doar prin acest contrast verdele prinde viata!

Cu E2 JUMP vei fi intr-o continua petrecere! Calitatea sunetului este asigurata de amplificatorul audio NXP, iar acesta nu va fi obturat, pentru ca amplasarea difuzoarelor stereo este frontala!

Telefonul ruleaza cu ajutorul performantei sistemului de operare Android 4.4.2 si a procesorului Quad Core cu frecventa de 1,3 GHz. Dispune de 1GB memorie RAM si 8 GB memorie Flash, iar daca vrei sa ai cu tine toate albumele preferate, adauga un card microSD de pana la 32 GB.

Cu o dimensiune de 4,5”, E2 Jump are un display optim pentru a vizualiza continutul. Ecranul IPS reda imaginile in culori naturale si iti ofera un unghi larg de vizualizare, iar datorita tehnologiei de laminare completa te vei bucura de imagini cat mai clare si luminoase si de un consum de energie redus.

Cu una din cele doua camere poti imortaliza momentele alaturi de prietenii tai energici pozandu-i sau filmandu-i FullHD cand fac cele mai cool scheme. Camera principala de 5MP cu Autofocus este potrivita pentru aceasta si foloseste functiile de care dispune aceasta: HDR, Face beauty, Eraser, Gesture Shot etc.

Exerseaza-ti talentul de editor video cu aplicatia Movie Studio, modificand clip-urile cu cele mai importante momente, adauga o coloana sonora si efecte de tranzitie si creeaza un clip cu cele mai frumoase clipe filmate de tine de-a lungul unui an.

Conecteaza-te prin Wi-Fi Direct sau Bluetooth la device-ul amicului tau si transfera simplu si rapid fotografii, filmulete, fisiere audio sau alte date.

 

This entry was posted in Electronice, Smartphone, Stiri, Tehnologie, Telefoane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.