Ax4 Nano Plus – un plus de conectivitate


Astazi Allview lanseaza Ax4 Nano Plus. Tableta este dedicata celor care vor sa dispuna de toate informatiile la o atingere distanta. Device-ul are un design aerisit si un display cu o dimensiune optima pentru a fi purtat tot timpul cu tine! Display-ul de 7” permite vizionarea imaginilor si a videoclipurilor la o rezolutie de 1024 x 600 px.

Tableta devine cel mai de incredere partener de drum in toate aventurile tale!


Vara asta te aventurezi alaturi de AX4 Nano Plus care are integrat GPS EPO. Acesta permite o estimare de pana la 30 de zile a orbitei satelitilor si astfel, timpul de localizare este mult mai rapid. Ramai in contact cu cei dragi oriunde te-ai afla, deoarece tableta dispune de o camera frontala cu care efectuezi apeluri video prin 3G. Nu uita sa impartasesti cu prietenii tai toate aventurile tale! Ai acces la internet prin 3G oriunde te-ai afla ca sa poti socializa cu prietenii tai pe retelele tale preferate.

Acest produs este disponibil pe baza de precomanda si poate fi achizitionat la pretul de 329,00 RON. Livrarile vor incepe din data de 22 iunie 2015.

Desopera mai multe aici!

 

 

This entry was posted in Fără categorie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.