Campania Smartphone cu Smartpersonalitate la Smartpromotie revine!

Campania Allview in parteneriat cu RCS RDS revine in peroada 18 mai – 31. mai !

 

In data de 7 Mai am lansat campania Smartphone cu Smartpersonalitate la Smartpromotie, iar timp de 4 zile, oricine a putut sa-si cumpere noul X2 Soul PRO in rate si fara dobanda la contractarea abonamentelor Digi Mobil din gama Optim.

Campania a fost un succes adevarat, iar la sfarsitul Smartpromotiei sute de romani au intrat in posesia spectaculosului Smartphone X2 Soul PRO si beneficiaza de 6 luni de gratuitate la abonamentul DIGI optim.

La cererea clientilor nostri am hotarat, impreuna cu partenerul RCS RDS, sa dam sansa si altor doritori de a beneficia de aceasta Smartpromotie. Astfel, de astazi, poti achizitiona un Smartphone cu Smartpersonalitate la Smartpromotie si beneficiezi de 6 luni gratuitate la cele mai avantajoase abonamente DIGI Mobil Optim.

Abonamentele Digi Mobil au preturi cuprinse ȋntre 2 euro si 10 euro, TVA inclusa si, in functie de tipul ales, acestea includ: convorbiri nelimitate ȋn orice retea nationala si in retele internationale, internet mobil nelimitat in reteaua proprie si 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clienti ȋi pot utiliza gratuit.

X2 Soul PRO pastreaza trendul in materie de design al gamei SOUL si se remarca prin caracteristici performante, precum procesorul Octa Core pe 64-bit, sistemul de operare Android™ 5.0, Lollipop®, display-ul de 5,2” Full HD si camerele de 13MP si 8MP. Dintre functiile multiple de care dispune telefonul, functia Chameleon este un tool nou si interactiv. Aceasta va transforma device-ul ȋntr-unul nou de fiecare data, astfel interactiunea cu smartphone-ul devine mai placuta si mai familiara.

Fii Smart, plaseaza acum o comanda aici!

 

This entry was posted in Fără categorie and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.