Viva i10HD, tableta perfectă pentru experiențe memorabile

Allview a lansat astăzi tableta Viva i10HD, un dispozitiv care le promite utilizatorilor o experiență multimedia încântătoare.

Viva i10HD încorporează în designul slim și elegant un procesor puternic Intel® Atom™ optimizat pentru multimedia, care alături de display-ul de 10,1” și conexiunea 3G cu viteze HSPA+ recomandă acest produs atât pentru segmentul business cât și pentru divertisment ”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Display-ul IPS de 10,1” cu rezoluția de 1280×800 pixeli reflectă imagini clare în culori captivante, cu o luminozitate adaptată condițiilor de vizionare. Ecranul generos oferă un unghi larg de vizualizare de până la 178°, iar sunetul este redat la calitate superioară grație celor două difuzoare din dotarea dispozitivului.

Tableta Viva i10HD dispune de un procesor Intel® Atom™Quad Core, pe 64 de biți și rulează sistemul de operare Android 5.1, Lollipop, caracteristici care îi conferă device-ului fluență în utilizare și redare impecabilă a aplicațiilor și a conținutului video. Conectivitatea 3G asigură rapiditate și consecvență în navigarea pe internet și în transferul de date. Dispozitivul oferă 1GB memorie RAM și 8GB memorie Flash, care poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB.

Utilizatorii tabletei Viva i10HD se vor bucura de autonomia sporită a acumulatorului de 7000 mAh, care susține constant activitățile curente. Dispozitivul este echipat cu două camere, foarte utile atât pentru fotografii cat și pentru apeluri video.

Tableta Viva i10HD este disponibilă pe bază de precomandă începând din 18 noiembrie, la prețul de 799 lei. Livrările vor începe din 7 decembrie.

 

This entry was posted in Stiri, Tableta, Tehnologie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.