P8 Energy mini, primul telefon Allview cu sticla 2.5D

Allview a lansat astazi smartphone-ul P8 Energy mini, dispozitivul care defineste utilitatea in contururi rafinate. Sticla curbata 2.5D care protejeaza ecranul se imbina armonios cu metalul intr-un design de exceptie.

P8 Energy este unul dintre cele mai apreciate terminale Allview. Pentru ca ne place sa ne reinventam, P8 Energy mini pastreaza cele mai dorite caracteristici la care se adauga noi componente de top, la dimensiuni usor ajustate. P8 Energy mini se adreseaza persoanelor cu un stil de viata dinamic, pentru care autonomia si mobilitatea sunt cruciale. Smartphone-ul se distinge prin acumulatorul redutabil, memoria generoasa si liniile elegante rezultate din combintia sticla-metal, elemente care-l fac extrem de placut la atingere”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Acumulatorul de 4.000MAh asigura o autonomie de pana la 400 de ore in stand-by si 1.500 de minute de convorbire. Consumul de energie poate fi insa personalizat de catre utilizator, in functie de nevoile sale zilnice. Spre exemplu, limitarea la functiile principale ale telefonului poate prelungi durata de functionare a acestuia cu pana la 9 zile. Datorita functiei Fast Charging acumulatorul se incarca de la 0 la 10% in aproximativ 9 minute, iar o zecime din energia sa poate sustine functionarea smartphone-ului in Mod Extrem pentru 22 de ore si 30 de minute.

Energia telefonului P8 Energy mini poate fi de asemenea directionata spre alte dispozitive, cablul OTG transformand smartphone-ul in power bank pentru alte terminale.

P8 Energy mini este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Quad Core cu frecventa de 1,3GHz, care impreuna cu memoria RAM de 2GB si sistemul de operare Android 5.1 Lollipop asigura o experienta multimedia remarcabila si o navigare fluida pe internet. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsa prin adaugarea unui card microSD de pana la 128GB pentru a oferi un spatiu generos pentru toate fisierele importante.

Display-ul de 5 inch IPS HD, cu rezolutie de 1280×720 pixeli ofera luminozitate excelenta si culori patrunzatoare in unghiuri largi de vizualizare. Display-ul  e protejat  de zgarieturi prin DragonTrail Glass, iar sticla 2.5D ofera un aspect premium si o senzatie placuta la atingere.

Camera principala de 8MP cu autofocus si HDR pune la dispozitia utilizatorilor numeroase filtre pentru a captura ipostaze mereu surprinzatoare. Fie ca e vorba de imagini panoramice, redarea cu acuratete a textelor fotografiate sau inregistrari video la calitate Full HD, camera se va ridica la nivelul asteptarilor. Pasionatii de selfie-uri au la dispozitie camera frontala de 5MP precum si functia de corectare manuala sau automata a trasaturilor fetei. Fotografiile private pot fi pastrate intr-un album special, accesat doar prin parola.

Pasionatii de muzica se vor bucura de claritate in redarea sunetului in casti gratie sistemului audio DTS.

Cei care vor testa noul terminal Allview vor avea ocazia sa descopere diverse functii ingenioase, menite sa le economiseasca timpul pretios: prioritizarea activitatilor zilnice prin Notificare Inteligenta, controlarea dispozitivului prin gesturi simple care conduc direct la aplicatia dorita sau accesarea rapida a principalelor functii si setari.

Pretul smartphone-ului P8 Energy mini este de 799 lei. Achizitia prin precomanda se poate realiza de astazi, 19 ianuarie, iar livrarile vor fi efectuate incepand cu 28 ianuarie 2016. Clientii care doresc sa achizitioneze smartphone-ul P8 Energy mini pot beneficia de un voucher de reducere de 250 de lei, daca se inscriu pana in 24 ianuarie in aplicatia dedicata de pe pagina de Facebook Allview Mobile.

http://bit.do/voucher_p8energymini

 

 

This entry was posted in Electronice, Evenimente, Promotii, Smartphone, Stiri and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.