Allview lanseaza P8 Energy PRO la Mobile World Congress

Allview, brandul autohton numarul 1 de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania a lansat astazi smartphone-ul P8 Energy PRO in cadrul Mobile World Congress de la Barcelona. Acesta este cel de-al doilea varf de gama prezentat oficial la MWC, dupa ce X3 Soul PRO a fost extrem de apreciat de jurnalistii prezenti la eveniment.

„Energy este cu siguranta una dintre cele mai apreciate game in randul clientilor Allview iar flagship-ul P8 Energy PRO adauga noi valente autonomiei, trasatura definitorie a acestei serii. Terminalul aduce in prim-plan siguranta datelor utilizatorului prin introducerea senzorului frontal de amprenta Easy Fingerprint. Daca adaugam 3GB memorie RAM, procesorul Octa Core si display-ul de 6 inch obtinem ansamblul ideal menit sa raspunda atat exigentelor profesionale cat si nevoii de divertisment”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

P8 Energy PRO este un smartphone unibody cu spate metalic robust, cu un display generos de 6 inch AMOLED®* Full HD si ecran de sticla 2.5D care contribuie la aspectul premium al terminalului.

P8 Energy PRO este echipat cu un acumulator de 5020mAh care asigura pana la 2 zile de folosire intensa sau 3 zile la o utilizare ponderata. Activarea modului inteligent de economisire a energiei face posibila depasirea unor limite chiar mai indraznete, ajungand pana la 225 de ore functionare in Mod Extrem. Practic, smartphone-ul P8 Energy PRO are suficienta energie pentru a incarca si alte dispozitive cu ajutorul cablului OTG.

In plus, tehnologia Fast Charging asigura durate uimitoare de incarcare. In doar 10 minute acumulatorul se incarca in proportie de 10%, energie suficienta pentru 22 de ore si jumatate de utilizare in Mod Extrem.

Smartphone-ul integreaza un procesor Octa Core 1,3GHz si dispune de 3GB memorie RAM. Memoria Flash de 64GB poate fi extinsa printr-un card microSD de pana la 128GB. Dispozitivul asigura conectivitate 4G Dual Mode, FDD si TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri, cu viteze de download de pana la 150Mbps.

Camera principala de 13MP cu Autofocus este prevazuta cu 5 lentile si protectie din safir pentru o rezistenta sporita la zgarieturi. Deschiderea diafragmei f/2.0 asigura imagini luminoase, pline de culoare, chiar in conditii de iluminare scazuta. Aplicatia camerei ofera functii ingenioase pentru a crea fotografii remarcabile: Mod Profesionist, Foto Oricand, GIF, Polaroid.

Super Foto captureaza imagini cu dimensiune de 5 ori mai mare decat maximul rezolutiei datorita unui inovator algoritm de procesare iar cu ajutorul Zoom 4X utilizatorii pot surprinde detalii indepartate fara a altera calitatea imaginii.

Camera frontala de 5MP este perfecta pentru amatorii de selfie-uri care au la dispozitie multiple posibilitati pentru a ajunge la imaginea dorita.

Pentru securitate sporita, accesul la functiile si informatiile stocate in smartphone-ul P8 Energy PRO se realizeaza numai dupa identificarea amprentelor prin senzorul frontal Easy Fingerprint. Pot fi setate mai multe amprente pentru a fi recunoscute ulterior sau utilizatorul poate opta pentru accesul pe baza clasicei parole numerice. Fotografiile sau documentele confidentiale isi vor gasi locul in Galeria Privata sau in directoare ascunse, de unde pot fi accesate exclusiv pe baza amprentei sau a parolei. Tot pentru un plus de siguranta, imaginile sterse din Galerie vor fi pastrate timp de o saptamana intr-un folder de reciclare iar ulterior ele vor fi inlaturate automat.

Chiar si copiii au o sectiune speciala care poate fi personalizata si care le permitae parintilor sa pastreze controlul asupra aplicatiilor accesate de cei mici sau a timpului petrecut in acest fel. Iesirea din Lumea Copiilor se face doar pe baza de parola.

P8 Energy PRO este prevazut cu un profil destinat vizitatorilor interesati de testarea terminalului. Profilul poate fi accesat usor printr-o simpla glisare cu 3 degete pe ecran si ascunde functii precum Jurnalul de apeluri, Mesaje, Galerie si Notite.

Modul de utilizare cu o singura mana a smartphone-ului permite micsorarea suprafetei active a ecranului, asigurand astfel manevrarea sa facila.

P8 Energy PRO este disponibil in culorile auriu si argintiu.

Smartphone-ul P8 Energy PRO este disponibil de astazi, pe baza de  precomanda, la pretul de 1.899 lei iar livrarile vor incepe la sfarsitul lunii aprilie 2016.

 

This entry was posted in Evenimente, Servicii, Smartphone, Stiri, Tehnologie, Telefoane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.