4 aplicatii pentru planificarea vacantei ideale

Visezi cu ochii deschisi la vacanta? Nu mai ai prea mult de asteptat…Fie ca ai planificat deja unde iti vei petrece concediul, fie ca iti place sa iei deciziile sub impulsul momentului, ti-am pregatit cateva ponturi care te vor ajuta sa explorezi fara griji noi destinatii. Stresul dinantea plecarii te face sa uiti lucruri esentiale pentru vacanta. Din fericire dezvoltatorii de aplicatii mobile au realizat diferite aplicatii care te pot ajuta sa iti planifici usor vacanta.

Daca saptamana precedenta ti-am prezentat 4 aplicatii utile mediului business, acum a venit randul aplicatiilor de calatorie.

AIRBNB

Poate deja esti familiarizat cu aplicatia creata de Airbnb, care este utilizata de peste 10 milioane de persoane. Airbnb permite inchirierea direct de la localnici a camerelor, vilelor, apartamentelor sau, de ce nu, a extravagantelor castele, igluuri sau ambarcatiuni. Este practic platforma unde utilizatorul isi cauta cazare in diferite colturi ale lumii si poate lua direct legatura cu proprietarul, totul functionand pe baza de review-uri.

TRIPIT

TripIt este aplicatia perfecta pentru organizarea simpla dar eficienta a rezervarilor pentru calatorii. Email-urile de confirmare primite de hotel, restaurant, centrele de inchireri auto se pot aduna toate in acelasi loc prin trimiterea lor catre plan@tripit.com care iti va crea automat intinerariul. Un alt beneficiu  este ca aplicatia poate fi accesata offline de pe orice dispozitiv.

PACKPOINT

Packpoint este aplicatia care te ajuta sa iti impachetezi bagajul pentru orice tip de calatorie, fie ca e în scop business sau pentru relaxare (business/leisure). Packpoint te va sfatui in legatura cu lucrurile necesare pentru vacanta in functie de: destinatie, durata calatoriei, vreme si activitati.

TRIP JOURNAL

Dezvoltata in Cluj-Napoca in 2009, aplicatia Trip Journal a castigat numeroase premii, printre care premiul I pentru “Aplicatii turism” in cadrul evenimentului Mobile App World 2009. Aplicatia te ajuta sa impartasesti cu cei de acasa experienta traita, aceasta sincronizandu-se cu Facebook, Youtube, Twitter si Flicker. De asemenea, aplicatia Google Earth a fost integrata pentru a permite trasarea drumului parcurs in tip real. Aplicatia permite adaugarea traseului parcurs si fotografii/inregistari video cu locurile vizitate.

This entry was posted in Aplicatii, Fără categorie, Smartphone, Tableta, Tehnologie, Telefoane, Vacanta and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.