Aplicatii de fitness benefice pentru un stil de viata sanatos si activ

Esti activ? Iti place sa alergi? Sa faci exercitii fizice? Vrei sa te mentii in forma sau sa dai cateva kilograme jos? Iata patru aplicatii care te ajuta sa reintri in forma. Grabeste-te, vara bate la usa!

Charity Miles

Charity Miles este aplicatia cu care poti ajuta ONG-uri in timp ce alergi, mergi pe bicicleta sau te plimbi. Aplicatia iti monitorizeaza miscarile, iar in functie de distanta parcursa, doneaza o anumita suma de bani ONG-ului ales. Corporatiile care vor isi implementeze o strategie de CSR pot opta sa faca acest lucru prin intermediul aplicatiei Charity Miles.

Sworkit

Nu iti place sa mergi la sala sau sa alergi in parc? Daca preferi sa faci exercitii fizice in confortul propriei case, atunci aplicatia Sworkit iti poate fi de folos. Sworkit permite personalizarea antrenamentului in functie de zonele la care vrei sa lucrezi si timpul disponibil. Sworkit este practic antrenorul tau personal. Aplicatia ofera instructiuni video si audio care te ajuta la realizarea exercitilor. Sworkit poate fi folosit atat de catre incepatori, cat si de catre antrenori personali, doctori si instructori, acestia din urma putand crea si impartasi antrenamente.

Runtastic

Runtastic este una dintre cele mai populare aplicatii de fitness din Romania. Cand iesi sa alergi in parc sau pe banda in sala, cand mergi cu bicicleta sau pe jos, iti poti monitoriza activitatea prin intermediul aplicatiei Runtastic. Aceasta ofera informatii referitoare la distanta parcursa, durata si numarul de calorii arse. Toate datele vor fi introduse intr-un sistem unde iti poti verifica progresul. Un alt beneficiu al aplicatiei este posibilitatea de a impartasi pe retelele de socializare evolutia ta si de a o compara cu a prietenilor tai.

Zombies, run!

Zombies, run! este o aplicatie inedita si interactiva care te ajuta cand vrei sa dai jos cateva kilograme sau cand pur si simplu vrei sa alergi in parc. Aplicatia are incorporat un joc in care esti urmarit de un zombie. Obiectivul principal al aplicatiei este sa fugi cat mai repede, incat sa nu fii prins din urma de zombie. Astfel, fiecare iesire la alergat devine o misiune. Iti poti alege playlist-ul perfect iar toata povestea se desfasoara in timpul acestuia printr-o serie de mesaje radio si inregistrari vocale.

 

This entry was posted in Aplicatii, Smartphone, Tehnologie, Telefoane. Bookmark the permalink.

Comments are closed.