4 aplicatii pentru ochelarii VR cu care poti explora o noua realitate

Recent Allview a lansat ochelarii Visual VR, echipamentul care-ti deschide o lume in care poti fi oricine iti doresti sa fii! Poti ajunge in locuri la care pana acum nici nu indrazneai sa visezi. Un univers pe care il poti cuceri prin insusiri nebanuite si care iti ofera senzatii neincercate pana acum.  Ti-am pregatit o lista de aplicatii interesante si interactive pe care le poti utiliza cu acest headset.

VR CITIES

VR CITIES este aplicatia cu care poti vizita toata lumea. Poti descoperi locuri noi, poti merge la munte, mare, oriunde iti doresti. Iti doresti sa vizitezi Parisul, Berlinul sau Ibiza? Poti face asta direct din confortul propriei case.

DISCOVERY VR

Cu aplicatia Discovery VR poti vedea documentare scurte intr-un nou mod. Poti explora locuri noi, te poti intalni cu caractere speciale, cu Discovery VR poti face parte dintr-o alta lume!

UNLOCK THEWORLD

Unlock the World este aplicatia care iti permite sa vezi obiective turistice faimoase in timp ce experimentezi senzatii tari intr-un roller coaster. Vrei sa iti depasesti frica de inaltime? Incearca aceasta aplicatie si cu siguranta te va ajuta.

ARTE360 VR

Vrei sa mergi la opera in Milano la “La Scala” sau sa vizitezi faimosul palat Fontainebleu? Vrei sa faci scuba diving printre ghetari? Vrei sa vezi documentarul 360 realizat de Thomas Wallner si Joegren Geerds in spatiu? Atunci aplicatia ARTE360 VR este perfecta pentru tine.

 

This entry was posted in Aplicatii, Electronice, Fără categorie, Servicii, Smartphone, Tehnologie, Telefoane, VIRTUAL REALITY. Bookmark the permalink.

Comments are closed.