4 PONTURI PENTRU UTILIZATORII SI FANII APLICATIEI INSTAGRAM

Lansata in Octombrie 2010, Instagram a devenit una dintre cele mai folosite aplicatii pentru smartphone-uri. Cu ajutorul Instagram-ului poti impartasi cu intreaga lume fotografiile si clipurile video realizate de tine. Astazi ti-am pregatit cateva ponturi pe care le poti folosi pentru aceasta aplicatie. Fie ca esti amator sau profesionist in arta fotografica, te poti folosi de acestea sa primesti cat mai multe like-uri pe Instagram.

Boomerang

Boomerang este una dintre cele mai recente aplicatii create pentru Instagram. Cu ajutorul ei poti face clipuri scurte si animate. Aplicatia Boomerang realizeaza mai multe fotografii intr-un timp foarte scurt, pe care le reda apoi si in sens invers. Clipul se salveaza automat in telefon si il poti urca foarte usor pe Instagram, Facebook si alte retele de socializare.

Timelapse

Prin marirea vitezei de rulare, cu ajutorul aplicatiei Timelapse poti reda in clipuri scurte procese care se deruleaza intr-o perioada mai lunga de timp.

Astfel, un clip video de 17 secunde poate rula cu o viteza de 8 ori mai mare si, prin urmare, va avea doar 2 secunde.  Poti filma norii sau rasaritul soarelui si te poti bucura apoi de aceste imagini in clipuri scurte. Nu ai nevoie decat de 2 secunde pentru a reda cum un boboc fragil se transforma intr-o floare superba.

Layout

Layout este o aplicatie preinstalata pe Instagram. Cu ajutorul ei poti face foarte usor colaje, poti modifica dimensiunea fotografiilor, le poti intoarce sau amplasa diferit in colaj.

Little Planet

“Mica planeta” este o imagine panoramica stereografica. Cu aplicatia “Little Planet” este foarte usor sa creezi astfel de imagini. Poti folosi imaginile panoramice pe care le ai deja in telefon si efectul va fi cu siguranta spectaculos.

 

 

This entry was posted in Aplicatii, Smartphone, Tableta, Tehnologie, Telefoane. Bookmark the permalink.

Comments are closed.