Tips&Tricks – aplicatii si functii Google de care probabil nu ai auzit

Astazi iti prezentam cateva aplicatii si functii dezvoltate de cei de la Google. Incearca-le si nu vei regreta :)

Tap to Translate

Zilele trecute ti-am povestit putin despre functia recent lansata de cei de la Google. Aceasta este o functie care face parte din aplicatia Google Translate si are introduse 52 de limbi straine. Vorbesti cu persoane din strainatate si nu intelegi tot ce iti scriu? Acum nu mai este nevoie sa iesi din messenger si sa traduci mesajul. Trebuie doar sa copiezi textul si casuta “Tap to translate” va aparea instant.

Sursa: https://googleblog.blogspot.ro/

Word Lens

Word Lens este tot o functie a aplicatiei Google Translate. Word Lens traduce instant texte prin camera foto-video a telefonului. Mai nou, aceasta functioneaza si in modul offiline. Ai plecat in vacanta in China si nu intelegi meniul restaurantului? Word Lens iti va traduce pe loc meniul in limba aleasa de tine.

Sursa: https://googleblog.blogspot.ro/

Spaces

Spaces este cea mai recenta aplicatie lansata de cei de la Google. Vrei sa impartasesti cu prietenii cartile citite in weekend? Este complicat sa faci un grup online cu prietenii care nu folosesc Facebook, WhatsApp sau alte  retele de socializare. Google iti sare in ajutor. Recent a fost lansata aplicatia Spaces. Aceasta poate fi utilizata pentru a impartasi cu prietenii diverse informatii. Poti face mai multe grupuri si poti adauga persoane diferite in functie de subiectul discutiei. Vrei sa deschizi un grup cu prietenii pasionati de lectura in care sa impartasesti cartile citite in weekend? Cu siguranta aplicatia Spaces iti va fi de folos.

 

 

Sursa: https://googleblog.blogspot.ro/

Google Play Music

Ai aflat de aplicatia Google Play Music? Noi iti propunem sa o incerci. Google Play Music iti ofera peste 35 milioane de melodii din intreaga lume si playlist-uri create de experti. Mai mult, aplicatia iti sugereaza melodii si playlist-uri in functie de genul de muzica pe care o asculti. Poti descarca pana la 50,000 de melodii pe care le poti asculta si atunci cand nu esti conectat la internet. Give it a try :)

 

This entry was posted in Aplicatii, Fără categorie, Smartphone, Stiri, Tableta, Tehnologie, Telefoane. Bookmark the permalink.

Comments are closed.