FOTOGRAFII PERFECTE CARE VOR STRANGE SUTE DE LIKE-URI

Vrei sa starnesti invidia cu fotografii perfecte pe Facebook sau Instagram? Poti ajunge la transformari spectaculoase daca le editezi. Astazi iti oferim 4 variante de aplicatii pentru editarea fotografiilor din vacanta. O fotografie cu rasaritul de la mare va deveni cu atat mai apreciata daca ii vei adauga un filtru din cele 4 aplicatii de mai jos.

Snapseed

Una dintre cele mai populare aplicatii pentru editarea fotografiilor este Snapseed. Aceasta are incorporate diferite instrumente pentru prelucrarea pozelor. Poti decupa sau roti fotografia, poti ajusta tonurile sau poti scoate in evidenta detaliile dorite.  In plus, aplicatia ofera numeroase filtre: hdr, grunge, drama, grainy film, vintage, noir, retrolux si b&w.

Fotor Photo Editor

O alta aplicatia pentru editarea fotografiilor este Fotor Photo Editor, o aplicatie cu o interfata interesanta si placuta. Ai optiunea de a edita fotografii sau de a face colaje. Poti adauga stickere, texte sau rame si poti modifica dimensiunea imaginii si pixelii. Mai mult, poti ajusta lumina, contrastul, umbrele, temperatura, etc. Fotor contine o varietate mare de efecte care sunt impartite pe diferite categorii: favorite, serenity, cinematic, mono, analog, b&w, lomo, retro si vintage.

VSCO

Aplicatia VSCO are o interfata minimalista si este exterm de usor de folosit. Putin diferita fata de alte aplicatii, VSCO ofera filtre discrete, deloc suparatoare. Pana si numele filtrelor poarta nume simple si usor de retinut: B1, B5, C1, G3, etc. La o simpla apasare pe ecran, poti compara fotografia prelucrata cu cea originala.

PicsArt Photo Studio

Cu ajutorul aplicatiei PicsArt, te poti inspira de la diversi artisti in functie de preferintele tale. Poti alege dintre: fotografii editate, alb & negru, urbane, desene, natura, portrete, sociale sau din calatorii. Mai mult, poti cumpara diverse teme, filtre, stickere si fonturi. Pe langa aceste doua functii oferite, cu ajutorul aplicatiei iti poti edita fotografiile. Poti adauga efecte, poti ajusta imaginea, poti adauga una noua peste cea curenta sau clona diferite parti din imagine. In plus, poti adauga masti artistice: de lumina, contur sau cu textura peste imaginea pe care vrei sa o editezi.

This entry was posted in Aplicatii, Concursuri, Electronice, Evenimente, Fără categorie, Notebook, Promotii, Servicii, Smartphone, Stiri, Tableta, Tehnologie, Telefoane, Vacanta. Bookmark the permalink.

Comments are closed.