Am lansat impreuna cu HOSPICE Casa Sperantei campania ”Un gest mic pentru o fapta mare”

Sprijinim Fundatia HOSPICE Casa Sperantei prin proiectul “Un gest mic pentru o fapta mare”. Prin aceasta campanie ne dorim sa aducem  zambete si mangaiere pentru cat mai multe persoane aflate in suferinta.

Cu fiecare produs comandat de pe site-ul allview.ro vei avea posibilitatea sa donezi o suma la alegere in beneficiul copiilor si adultilor care se lupta cu o boala incurabila si care se afla in grija Fundatiei HOSPICE.

Lucian PeticilaGeneral Manager Allview, a declarat ca ”Ne aratam in acest fel sprijinul continuu atat fata de semenii nostri care infrunta boli necrutatoare cat si fata de cei care si-au facut o misiune din a-i ajuta. Dincolo de actiunile punctuale de sponsorizare pe care dorim sa le ducem mai departe, vrem sa oferim suport pe termen lung si sa-i incurajam pe toti cei din jur sa contribuie pentru ca impreuna putem face din gesturi mici fapte mari”.

Am inceput parteneriatul cu  Hospice Casa Sperantei in luna iunie a acestui an, cu ocazia evenimentului de caritate HOSPICE Carnival.

HOSPICE Casa Sperantei este organizatia non-profit care a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania. HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara care ofera gratuit servicii complete de ingrijire paliativa copiilor si adultilor diagnosticati cu boli incurabile.

 

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.