JOCURILE COPILARIEI

De curand am descoperit o serie de jocuri care ne reamintesc de copilarie. Daca te gandesti cu nostalgie la acele vremuri, iti sugeram sa testezi aceste aplicatii si suntem siguri ca pentru cateva minute un zambet larg si copilaresc va apare pe chipul tau  :)

Tic Tac Toe

Cine nu cunoaste celebrul joc “X si 0”? Cu siguranta multi dintre voi v-ati jucat in tren, in drum spre mare sau in pauza la scoala. Sunt numeroase jocuri “X si O”. Noi am testat aplicatia Tic Tac Toe (Wintrino) si ti-o recomandam cu drag :)

Fazan si Spanzuratoarea

Iti amintesti de Fazan? Unul dintre cele mai cunoscute jocuri de cuvinte, alaturi de Spanzuratoarea.

Timpul va trece cu siguranta mai repede, nici nu vei mai simti minutele petrecute in metrou in drum spre munca iar pauzele de cafea vor fi mai interactive. Sunt numeroase aplicatii care iti ofera cele doua jocuri. Noi am testat o parte din ele si va recomandam Fazan (Digitalapps) si Spanzuratoarea (HappyFaceDevs).

Snake ‘97

Vestitul Snake (dsd 164), un joc plin de tensiune in care scopul principal e sa cresti un sarpe! Acum poti descarca aplicatia care foloseste aceeasi interfata.  Jocul a aparut intitial in anii 70 dar a devenit popular spre sfarsitul anilor 90.

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.