Aplicatii perfecte pentru cei mici

Astazi a venit randul piticilor de cel mult 5 ani. Am pregatit o lista de 4 aplicatii pentru smartphone si tableta care sunt potrivite pentru cei mici. Aplicatiile nu sunt doar distractive, ci si foarte educative. Cel mic are oportunitatea de a invata matematica alaturi de un elan, sa isi ajute micii prieteni si sa viziteze o gradina zoologica unde va avea sansa de a hrani magarusul sau de a construi un loc de joaca pentru maimute.

MOOSE MATH BY DUCK DUCK MOOSE

Cu ajutorul aplicatiei “Moose Math by Duck Duck Moose” iti poti ajuta copilul sa invete matematica intr-un mod interactiv cu ajutorul elanului. Aplicatia are o interfata placuta iar jocurile sunt usoare, perfecte pentru cei mici.

TRIP TO THE ZOO FOR KIDS

O alta aplicatie foarte distractiva este “TRIP TO THE ZOO FOR KIDS”. Copilul tau va invata cum sa aiba grija de animalutele din gradina zoologica: va trebui sa pregateasca un calutul pentru ora de calarie, sa spele zebra, sa hraneasca magarusul si sa construiasca un loc de joaca pentru maimute.

PUZZINGO

Aplicatia “Puzzingo” este perfecta pentru copiii mici. Cu ajutorul acesteia, copii pot sa recunoasca diferite forme iar in acest fel isi vor putea dezvolta memoria vizuala. Mai mult, deoarece aplicatia este in limba engleza, cei mici vor putea invata diferite cuvinte si le vor asocia foarte usor cu ceea reprezinta acestea.

SAGO MINI FRIENDS

“Sago Mini Friends” este o aplicatie cu o interfata foarte placuta. Scopul acestei aplicatii este sa promoveze empatia si dorinta de a iti ajuta prietenii.  “Sago Mini Friends” il va trimite pe cel mic in vizita la prieteni unde ii va ajuta la diferite activitati.

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.