Aplicatii perfecte pentru pasionatii de board games

O mare parte din board game-urile foarte cunoscute au fost transformate in aplicatii perfecte pentru smartphone-uri si tablete. Aceasta varianta este perfecta atunci cand esti plecat in concediu cu familia sau prietenii si nu poti lua toate jocurile pe care le ai acasa. Astazi iti prezentam cateva dintre aplicatiile dedicate board game-urilor pe care le-am descoperit recent.

Monopoly

Cu siguranta te-ai jucat macar o data cunoscutul Monopoly. In Google Play sunt mai multe variante de Monopoly. Cel mai bun pe care l-am testat este cel dezvoltat de cei de la ELECTRONIC ARTS si este disponibil la pretul de 7.99 lei.

Remi

Esti un fan al jocului remi? Rummy Plus de la Peak Games este aplicatia potrivita pentru tine! Prin intermediul acestei aplicatii, vei avea intotdeauna parteneri de joc!

Sah

Daca esti pasionat de sah, acum te poti juca oricand si oriunde. Sunt numeroase aplicatii  de sah disponibile. Noi iti recomandam Real Chess de la Alienforce, aceasta aplicatie avand o grafica foarte interesanta 3D.

Catan

Catan este un joc extrem de popular, mai mult ca sigur ai auzit de el…asta daca nu l-ai si incercat deja. In cazul in care nu cunosti jocul, trebuie sa iti creezi o strategie si trebuie sa construiesti orase drumuri si asezari pentru a castiga.  Acum este mult mai usor deoarece te poti juca direct de pe smartphone-ul tau. Gasesti aplicatia in Google Play la pretul de 17.99 lei. Spor la construit!

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.