Trick or treat?! SPOOKY apps cu care te poti distra de HALLOWEEN!

Trick or treat? Ne apropiem cu pasi uriasi de Halloween! Fie ca ai in plan sa te costumezi sau doar sa le faci o farsa infricosatoare prietenilor sau colegilor, e bine sa pornesti la drum cu ”temele” facute. Ti-am pregatit o lista de aplicatii …de-ti sta inima in loc

Dead Yourself / Fear Yourself

Vrei sa iti sperii toti prietenii de Halloween? Fa-ti un selfie cu ajutorul aplicatiilor Dead Yourself sau Fear Yourself si adauga-ti diferite masti. Iti poti schimba ochii, gura sau poti adauga alte elemente scary. Iti poti salva “opera de arta” atat ca poza, video, cat si ca gif.

 

Halloween Party Sounds Lite

Cu ajutorul aplicatiei Halloween Party Sounds Lite poti seta ca diferite sunete infricosatoare sa “iasa” brusc prin difuzorul telefonului tau. Astfel, iti poti speria colegii de clasa sau de birou

Tricky Test 2: Halloween 2016

Precum denumirea aplicatiei, acest joc este foarte “tricky”. Trebuie sa rezolvi toate task-urile. Cu fiecare greseala facuta, iti vei pierde o viata. Atentie, ai doar 5 vieti iar daca le pierzi pe toate, trebuie sa rezolvi din nou task-urile pentru a ajunge la finish. Task-urile sunt usor de inteles si nu foarte complicate, insa trebuie sa le citesti foarte atent deoarece multe “elemente” sunt ascunse in ele.

Dumb Deaths on Halloween

Aplicatia face parte din seria Dumb Ways to Die, o campanie care a aparut initial in Melbourne, Australia. Campania creata pentru o mare companie feroviara avea ca scop promovarea sigurantei. Dupa successul campaniei, au aparut o serie de mini jocuri cu “protagonistii” acesteia.

 

 

 

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.