V2 Viper Xe, un smartphone pentru tinerii care vor sa se faca remarcati

Am lansat astazi V2 Viper Xe, terminalul care se asorteaza perfect tinerilor dornici sa stralucesca sub privirile admirative ale celor din jur.

V2 Viper Xe este smartphone-ul dupa care vei intoarce cu siguranta privirea. Design-ul glossy, subtire, display-ul generos, dar si performantele celor doua camere raspund cerintelor unui public extrem de exigent, atent la detalii, aflat in permanenta in cautarea noutatilor si a unui raport corect calitate/pret. Este un smartphone care va strange cu siguranta multe”like-uri”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Pe langa design-ul atragator, V2 Viper Xe se distinge si la capitolul fotografie. Camera frontala de 8MP asigura ”xelfie-uri” luminoase, pline de culoare, atat ziua cat si noaptea. In conditii de iluminare scazuta, functia Screen Flash lumineaza ecranul terminalului inainte de declansarea camerei pentru rezultate surprinzatoare, in timp ce functia  Face Beauty va asigura un plus de stralucire pe chipurile fotografiate.

Camera principala de 13MP, prevazuta cu PDAF, focalizeaza in doar 0.3 secunde. Culorile sunt reproduse in imagini la un grad inalt de fidelitate gratie tehnologiei Isocell.

Numeroasele functii ale camerei vor oferi suportul necesar utilizatorilor pentru a se adapta la particularitatile fiecarui cadru si pentru a obtine imagini cat mai expresive: Mod profesionist, GIF, Time Lapse, Panorama, Recunoastere text, Memo, s.a.

V2 Viper Xe este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Quad Core si 3GB memorie RAM. Ruleaza Android™ 6.0, Marshmallow, asigurand fluenta in utilizare si o experienta placuta in folosirea aplicatiilor multiple. Spatiul de stocare de 16GB poate fi extins cu un card microSD de pana la 128GB in regim single SIM. Terminalul ofera conectivitate 4G in ambele standarde, FDD si TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri.

V2 Viper Xe are un display de 5.5 inch IPS HD. Touchscreen-ul este integrat in structura display-ului prin tehnologia OnCell, iar ecranul cu profil 2.5D este protejat de zgarieturi prin Corning Gorilla Glass® 3.

Dispozitivul ofera functii care faciliteaza multitasking-ul. Spre exemplu, optiunea Split Screen permite afisarea concomitenta a doua aplicatii pe display-ul smartphone-ului, in timp ce Screen Recorder va inregistra sub forma de clipuri video, cu sau fara sonor, tot ce se intampla pe display-ul telefonului.

V2 Viper Xe dispune de asemenea de Spatiu Privat, o sectiune ce poate fi accesata doar pe baza de parola si unde pot fi pastrate departe de priviri indiscrete contacte, mesaje, fotografii, documente si chiar aplicatii. Informatiile din Spatiul Privat sunt criptate printr-un algoritm special, astfel ca ele nu vor putea fi vizibile nici atunci cand sunt transferate pe computer.

V2 Viper Xe este disponibil incepand de astazi, pe baza de precomanda, la pretul de 1.099 lei, iar livrarile vor incepe din 8 noiembrie.

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.