Visual 360° – cea mai cool camera de actiune

Am lansat astazi Visual 360°, camera care nu rateaza nimic din cadrul pe care ti-l doresti.

Camera dispune de doua lentile pozitionate in fata si in spatele dispozitivului. Fiecare lentila captureaza imagini de 180° pe verticala si orizontala, iar impreuna acestea formeaza un camp de 360 de grade, fara unghiuri moarte.

”Experientele memorabile merita imortalizate in imagini cat mai cuprinzatoare si realiste. Fie ca vorbim de sporturi extreme, fie de calatorii, drumetii sau alte aventuri prin care exploram lumea, imaginile de 360° ne permit sa retraim momentele si senzatiile remarcabile, fiind practic actori in propriile noastre filme de actiune”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Imaginile Visual 360° vor fi stocate pe un card microSD de pana la 32GB.

Prin intermediul aplicatiei dedicate Visual 360°, vei putea controla camera direct de pe smartphone: vei opta pentru fotografii sau inregistrari video, vei obtine o previzualizare a imaginilor si vei avea informatii asupra duratei de inregistrare sau statusul acumulatorului.

Inregistrarile realizate la 360° vor putea fi urmarite cu ajutorul echipamentelor care exploreaza realitatea virtuala, cum sunt ochelarii Visual VR sau direct pe smartphone, prin glisarea imaginilor. Terminalele dotate cu senzor giroscopic permit vizualizarea din mai multe unghiuri odata cu miscarea dispozitivului.

Camera Visual 360° are inclus in pachetul de comercializare un trepied pentru fixare si manevrare cat mai usoara. Separat, poti alege accesorii diverse ce fac posibila utilizarea Visual 360° in diferite imprejurari: carcasa rezistenta la apa, selfie stick, telecomanda tip ceas, suport pentru fixare pe casca, incarcator auto si altele.

Camera Visual 360° este disponibila pe baza de precomanda incepand de astazi, la pretul de 799 lei, iar livrarile vor incepe din 21 octombrie. Achizitioneaza produsul de pe site-ul allview.ro cei primi cadou o pereche de ochelari Visual VR.

 

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.