Jocuri care fac timpul sa treaca mai repede

Te plictisesti si nu stii ce sa mai faci sa treaca vremea mai repede? Iti prezentam 4 jocuri interactive pe care le poti descarca gratuit de pe Google Play. Te vor prinde cu siguranta: fie trebuie sa aduni cat mai multi dansatori, fie sa aluneci cu snowboard-ul, sa te lupti cu cel mai bun prieten sau sa aduni cat mai multe dale si sa ataci caractere din mitologia greaca. Incearca aceste aplicatii si spune-ne pararea ta :)

MASKY

Masky este un joc amuzant. In pasi de dans trebuie sa aduni cat mai multi dansatori. Pentru a ii aduce in “echipa ta de dansatori” trebuie sa pastrezi balansul si sa te feresti de “skill-urile” acestora. Ritmul se inteteste pe masura ce avansezi si trebuie sa tii pasul daca vrei sa ajungi cat mai departe.

ALTO’S ADVENTURE

Alto’s Adventure este unul dintre cele mai populare jocuri de snowboarding. Cu siguranta iti vei dori sa joci din nou si din noi pentru a iti depasi propiul record. Aplicatia iti ofera posibilitatea de a iti schima caracterul si puterile pe masura ce inaintezi in niveluri.

Alto’s Adventure este unul dintre cele mai populare jocuri de snowboarding. Cu siguranta iti vei dori sa joci din nou si din nou pentru a-ti depasi propriul record. Aplicatia iti ofera posibilitatea de a-ti schimba personajul si puterile pe masura ce inaintezi in niveluri.

Vezi prezentare joc pe smartphone-ul X3 Soul: https://www.youtube.com/watch?time_continue=184&v=EdDLfoPlvWQ

DUAL!

Dual! este un joc interactiv care se poate juca in 2 jucatori de pe 2 dispozitive. Poti juca in modul “duel” sau “defend”. Astfel, fie poti fi competitiv intr-un duel, fie iti poti apara baza.

MUJO

Mujo este un joc de puzzle care nu are sfarsit. Trebuie sa aduni cat mai multe dale care te vor ajuta sa ataci mici monstrii (caractere din mitologia greaca). Pentru a ataca, ai nevoie de minim 3 dale cu sabii puse una langa cealalta.

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.