SensyTouch – un proiect destinat mediului de afaceri

Am prezentat astazi, in cadrul Microsoft Summit 2016 un proiect indraznet, destinat mediului de afaceri. SensyTouch aduce in prim-plan biroul interactiv ce inglobeaza un sistem multi-touch, menit sa ofere o noua perspectiva asupra interactiunii cu clientii.

Este o solutie completa si complexa care pune tehnologia in slujba business-ului, indiferent de domeniul de activitate. SensyTouch este un instrument care incurajeaza interactiunea clientilor cu produsele sau serviciile companiilor, printr-o experienta digitala inedita. In plus, Sensytouch este si un instrument de management foarte eficient, oferind perspectiva de ansamblu care asigura viteza si performanta in luarea deciziilor”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Sistemul interactiv SensyTouch poate integra mai multe dimensiuni de display, de la 43 la 150 inch, cu rezolutie 4K. Extrem de sensibil, ecranul tactil permite pana la 50 de atingeri simultane, cu o viteza de raspuns mai mica de 10 milisecunde, performante care-i asigura unicitatea intre sistemele de pe piata.

Intr-un design elegant si foarte subtire, SensyTouch inglobeaza componente de ultima generatie care asigura o putere de procesare impresionanta. Practic si intuitiv, sistemul SensyTouch poate fi folosit concomitent de mai multi utilizatori, care fie lucreaza intr-un proiect comun, fie ruleaza aplicatii distincte.

Dezvoltatorii Sensytouch pun la dispozitia companiilor solutii complete care integreaza componentele hardware si software, dar si consultanta pentru implementarea acestora, fiind singurul sistem care permite multi-touch, multitasking, multi-user.

” Fiecare proiect la care lucram este unic. Pornim de la intelegerea profunda a nevoilor fiecarui business, tinand cont de specificul domeniului de activitate si propunem companiilor solutii personalizate. SensyTouch este mai mult decat un produs, este un concept care eficientizeaza procesele de munca din companie, dar si experienta traita de consumator”, sustine Teodor Tanase, managing partner SensyTouch.

Printre domeniile de activitate in care au fost aplicate pana in prezent solutiile SensyTouch se numara: telecom, bancar, auto, retail, turism, publicitate, televiziune si educatie. Proiectele SensyTouch au fost implementate atat in tara cat si peste hotare. 

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.