Te trimitem in taramul relaxarii!

Cu totii ne-am dori sa avem parte de cateva zile de relaxare dupa toata agitatia si stresul pe care il vom cumula de sarbatori. Vizitele lungi si dese la prieteni si rude, ore in sir petrecute in bucatarie pentru a pregati cele mai bune fripturi si cozonaci, frigul naucitor de afara vor avea un efect asupra starii tale de spirit.

Pentru a reintra in cea mai buna forma, noi ne-am propus sa te trimitem in taramul relaxarii, mai exact in Poiana Brasov unde te vom rasfata din plin timp de 4 zile.

Oferim 7 pachete pline cu rasfaturi. Pe langa cele 3 nopti de cazare la “Alpin Resort Poiana Brasov 4*” cu pensiune completa (mic-dejun, pranz, cina), vei beneficia de o sedinta de make-up si hairstyling la “Studio 109” unde vei fi rasfatat de catre stilisti, o sedinta foto alaturi de fotografii de la  “Foto y Café” si … cele mai deosebite ritualuri spa! Masaj de relaxare cu unt de shea, ulei de argan si arome de flori de portocal, masaj cu pietre calde sau de remodelare, baie cremoasa de lapte, baie hydrojet cu sare terapeutica, ritualuri ultra-relaxante datorita parfumului florilor de lavanda sau impachetari cu ciocolata … toate pot fi ale tale!

Stau marturie declaratiile celor care s-au bucurat de aceste rasfaturi pana acum.

Marian Prisacaru, unul dintre castigatorii din campania precedenta ne-a dezvaluit: ”Pentru mine personal a fost o mare surpriza si o prima experienta acest RASFAT, deoarece nu in fiecare zi din viata ti se intampla sa castigi o suma(premiu) pe care apoi sa o cheltui in totalitate pe bucuria simturilor si a bunului plac intr-un cadru de vis. Luand pe rand frumusetea peisajului, a locatiei hotelului, a camerelor amenajate confortabil si impecabil de curate, calitatea serviciilor si disponibilitatea personalului atat de la  receptie cat si a celui de la Vitarium SPA, diversitatea multinationala si prospetimea meniului servit, toate acestea ma indeamna sa apreciez la superlativ activitatea de la ALPIN si de mi-ar sta in putere as propune inca o stea pe firma pentru ca o merita din plin. Piscina cu toate dotarile auxiliare: cada cu hidromasaj, sala de gimnastica echipata, sauna uscata si umeda si dus senzorial, merita deasemenea o nota maxima, la fel si salile de restaurant in care s-a servit masa cu un decor placut si elegant, ambianta si profesionalismul ospatarilor de nota zece. In privinta SPA-ului am ramas placut si profund impresionat de ritualurile de relaxare si pachetele medicale propuse si menite sa-ti redea echilibrul fizic si emotional, starea de bine si sa-ti rasfete simturile si sa te reconforteze. Practic mi-am reincarcat bateriile pentru o buna perioada de timp. Personalul supercalificat, elegant si discret te uimeste pur si simplu cu rabdarea si gingasia cu care esti tratat ca oaspete al lor la SPA. Multumesc deasemenea fetelor de la Salonul Hair&Make-up pentru efortul lor si domnului sofer de la Allview care ne-a insotit in oras si a fost ghid al Brasovului, nu in ultimul rand simpaticilor Madalina si Ciprian Ispas fotografii si ghizii nostri din Poiana Brasov, cei care ne-au facut sa ne simtim din nou la varsta adolescentei. Speram sa iasa o treaba buna si sa primim si noi albumul foto realizat impreuna curand. A fost pentru noi o adevarata LUNA DE MIERE cu rasfat si relaxare garantate, lipsiti de toate grijile si problemele cotidiene. A fost ca un vis frumos din care nu ai vrea sa te mai trezesti.”

Cum poti avea si TU parte de o experienta de neuitat? Afla mai multe detalii pe http://allview.ro/rasfatdevedeta/!

Am reusit sa te convingem?

 

Cu drag,
Echipa Allview

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.