APLICATII PENTRU CEI CURIOSI SI DORNICI SA INVETE LUCRURI NOI

Esti o persoana curioasa? Iti place sa descoperi lucruri noi si fascinante? Cele 4 aplicatii de mai jos iti vor arata ca lumea in care traim este o comoara de lucruri fasinante si suprinzatoare.

NASA

Impreuna cu  “NASA” poti descoperi Universul! Aplicatia iti ofera posibilitatea de a avea acces la cele mai noi informatii despre misiuni NASA, mii de imagini si video-uri uimituare dintr-o lume pe care inca nu o cunosti.

KHAN ACADEMY

Impreuna cu aplicatia “Khan Academy” poti invata lucruri noi si interesante legate de diferite subiecte: matematica, stiinta, economie sau arta. Iti doresti sa descoperi pas cu pas mai multe lucuri interesante despre istoria muzicii, arta asiatica sau istoria lumii? Atunci iti sugeram sa incerci aceasta aplicatie.

BORED PANDA

“Bored Panda” este o comunitate pentru oamenii curiosi si creativi care doresc sa impartaseasca idei noi si ultimele lor creatii. “Bored Panda” este aplicatia care nu te va plictisi niciodata, cu ajutorul acesteia poti citi articole despre o multitudine de subiecte: istorie, divertisment, arta si calatorii, pana la parenting si arhitectura.

TED

Invata lucruri noi cu aplicatia “TED”. Cu ajutorul acesteia poti gasi usor speech-uri despre diverse topic-uri: de la tehnologie, la stiinta, lucruri suprizatoare legate de psihologie sau problemele care te inconjoara.

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.