Aplicatii utile pentru planificarea vacantelor de vara

Visezi cu ochii deschisi la vacanta? Nu esti tipul de persoana care isi planifica concediul in ultimul moment? Preferi sa iti alegi din timp destinatia ideala? Cu ajutorul urmatoarelor aplicatii poti gasi din timp zboruri si cazare la cele mai bune preturi :)

Google Trips – Aplicatia iti permite sa iti descarci inainte de calatoarie harta, astfel nu te vei rataci nicioadata pe strazile intortochiate ale Parisului sau Romei.

Mai mult, cu Google Trips vei putea tine la un loc toate informatiile de care vei avea nevoie in urmatoarea calatorie: informatii despre zbor, cazare, inchirerea masinii, restaurante populare, ce poti vizita sau ce locuri sau activitati sunt recomandate pentru acea destinatie.

Google Trips iti ia direct din contul tau de Gmail informatii legare de rezervari la hotel, transport, inchirierea masinii si etc. Acestea vor fi incluse in planul de calatorie, apoi tot ce trebuie sa faci este sa intri in sectiunile “Things to do” sau “Food & Drink” si sa iti salvezi locurile pe care iti doresti sa le vizitezi sau restaurantul la care vrei sa mananci cea mai buna masa de pranz.

In plus, in sectiunea “Need to know” poti gasi informatii despre cele mai bune zone si centre comerciale pentru shopping, informatii despre schimbul valutar, zone in care te poti conecta la wi-fi public si mai mult, informatii despre spitale, centre de urgenta si farmacii.

Skyscanner –  Aplicatia Skyscanner iti ofera oportunitatea de a gasi cele mai bune la zboruri, la cele mai bune tarife pentru destinatia dorita. Poti analiza ofertele tututor companiilor aeriene. Nu esti hotarat? Astepti sa mai scada tariful biletului de avion? Alege perioada dorita si vei primi constant notificari cu modificarile de pret.

Trivago Hotel & Motel Deals – Cu ajutorul aplicatiei Trivago poti analiza ofertele a peste 200 site-uri de booking pentru hoteluri. Astfel, poti gasi hotelul ideal la cel mai bun pret.

Airbnb - Poate deja esti familiarizat cu aplicatia creata de Airbnb, care este utilizata de peste 10 milioane de persoane. Airbnb permite inchirierea direct de la localnici a camerelor, vilelor, apartamentelor sau, de ce nu, a extravagantelor castele, igluuri sau ambarcatiuni. Este practic platforma unde utilizatorul isi cauta cazare in diferite colturi ale lumii si poate lua direct legatura cu proprietarul, totul functionand pe baza de review-uri.

Couchsurfing Travel App – Esti o persoana indrazneata? Iti place sa cunosti cultura altor orase prin ochii cunoscatori ai localnicilor? Cu ajutorul aplicatiei Couchsurfing poti gasi cazare gratis chiar in casele localnicilor. Astfel, vei avea ocazia de a cunoaste locuri noi si de a iti face prieteni in toata lumea.

 

 

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.