Vinyl, Rum, Tapas & Wine – un proiect care redă iubirea față de viață, de socializare și muzică de calitate

Am descoperit, nu cu mult timp în urmă, un grup de tineri foarte cool, extraordinar de entuziaști și plini de viață, care au adus în București și nu numai un concept foarte mișto. Ei sunt VRTW și au dezvoltat, de mai bine de 2 ani, conceptul de Vinyl, Rum, Tapas & Wine.

Împreună cu o echipă de DJ-i profesioniști, dar și cu sprijinul unor oameni care s-au dedicat trup și suflet acestui proiect, au reușit să reînvie o formă de mult uitată a muzicii. Readuc la viață, săptămână de săptămână, discuri de vinil vechi și prăfuite, dar care ascund pe suprafața zgâriată de timp o muzică funky și plină de energie, care reușește să redea cel mai bine iubirea față de viață și față de socializare.

Evenimentele organizate de ei nu sunt doar niște evenimente cu muzică, în locuri cool, sau doar un motiv de ieșit în oraș, sunt niște reuniuni sociale care aduc laolată oameni iubitori de muzică, artă, dar în primul rând oameni care apreciază socializarea în forma ei naturală.

Conceptul VRTW se bazează pe relaționarea și socializarea față în față, socializare de care ducem lipsa, socializare pe care o vedem transpusă din ce în ce mai mult în mediul online, pe rețelele de socializare și mai puțin pe-o bancă-n parc. Conceptul pe care l-am descoperit la acești tineri entuziaști și plini de viață, ne duce cu gândul la sintagma: Trăiește mai mult!, sintagmă cu care brandul Allview este întru totul de acord. Într-o perioadă huxleyană, în care oamenii sunt prea grăbiți, prea ocupați a fi pe fugă, nu își mai fac timp pentru activitățile care hrănesc sufletul, care hrănesc amiciții și prietenii, nu își mai fac timp pentru momente cu adevărat importante, pentru momente în care ai puterea să trăiești mai mult.

Noi, cei de la Allview credem cu tărie că cel mai mare câștig al tehnologiei pe care o dezvoltăm pentru clienții nostri reprezintă modul în care o folosim, reprezintă momentele în care tehnologia ne poate aduce mai mult timp pentru noi, ne poate aduce mai aproape unii de alții, ne poate oferi posibilitatea să trăim mai mult.

Am fost și noi la evenimentul lor de lansare a Label-ului VRTW Artists, iar ce am descoperit acolo ne-a impresionat la maxim. De la viniluri proaspăt scoase de pe banda de producție, muzică de cea mai bună calitate, la o atmosferă prietenoasă și plină de viață și niște oameni mișto, foarte deschiși la socializare. Puteți să urmăriți, împreună cu noi, evoluția celor de la VRTW pe www.vrtw.life, unde conceptul este dus și mai departe, pentru a ajunge la toată lumea, pentru a-i aduce mai aproape pe toți fanii acestui concept din toată țara și nu numai.

Haideți să pornim împreună în această călătorie minunată a socializării și muzicii bune, printre rafturile prăfuite de viniluri, ghidați de entuziasmul unor tineri care cred în socializare și puterea ei de a ne face pe toți să trăim mai multe momente cu adevărat importante. Le urăm mult succes în demersurile viitoare și suntem alături de ei, săptămână de săptămână, în această superbă aventură a muzicii pe vinil și a socializării.

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.