Update-uri software pentru telefoanele P8 eMagic și P7 PRO

Avem veşti bune! Ne-am pregătit cu update-uri pentru telefoanele din gama P, respectiv P8 eMagic și P7 PRO. Terminalele vor putea accesa servicii de voce VoLTE.

P8 eMagic, unul dintre cele mai căutate telefoane aparţinând brandului nostru, va primi un update de la Android 6.0 Marshmallow la Android 7.0 Nougat. Terminalul se va bucura de numeroase alte actualizări importante, cum ar fi integrarea Android Messenger cu RCS (Rich Communication Services), o aplicație de chat care înregistrează o creștere rapidă printre utilizatori, sau utilizarea aplicației Dialer Google.

”O mare parte dintre clienții Allview sunt early adopters, care doresc să aibă la îndemână cele mai noi servicii oferite de platforma Android și să testeze serviciile de voce VoLTE și VoWiFi. Încercăm să venim către aceștia constant cu noi update-uri și soluții inovatoare”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul și directorul general Allview.

P8 eMagic va beneficia de o interfață modificată și de posibilitatea de split screen. Terminalul va permite folosirea serviciilor Voce 4G (VoLTE) și voce Wi-Fi (VoWiFi) pentru utilizatorii din rețelele Orange și Digi. În plus, smartphone-ul va permite utilizatorului să-și personalizeze interfața Android prin System UI Tuner, serviciu care oferă un control mult mai mare asupra terminalului.

Telefonul P7 PRO va avea integrat serviciul VoLTE în noua versiune de soft și va primi noi patch-uri de securitate.

 

This entry was posted in Fără categorie, Stiri, Telefoane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.