Aplicatii pentru o viata organizata si plina de implinire

Pastreaza-ti bucuria cu aplicatia Gratus

Gratus este o aplicatie care promoveaza multa pozitivitate si care transmite ganduri bune. Prin intermediul ei, poti nota lucrurile pentru care esti recunoscator si poti seta reminder cu ele, adaugand poze sau pictograme, dupa caz.

Astfel, intr-o zi  mai putin buna,  un reminder insotit de o poza reprezentativa iti va deschide o cu totul perspectiva asupra lucrurilor.  Poti construi o colectie cu acestea, si revederea lor poate avea un efect de durata asupra starii tale de bine.

Ai grija din timp de tine cu aplicatia UVLens – Indexul UV

Bucura-te de soare cu aplicatia Uvlens! Vara inca e departe dar nu este niciodata prea devreme sa fi precaut! Descopera cand esti protejat de soare si cand ai nevoie de protectie suplimentara. Cu aplicatia UVLens, ai posibilitatea sa:

  • Afli indicele UV, pentru a putea sa iti planifici ziua ;
  • Descoperi riscul de ardere, pentru a afla momentele zilei cand poti sa stai in soare fara protectie solara;
  • Sa setezi reminder de protectie solara, ca sa nu uiti cand e nevoie sa o aplici din nou.

Nu trebuie decat sa te loghezi, sa raspunzi la cateva intrebari suplimentare pentru a-ti putea creea contul, iar aplicatia te va ajuta sa fii mereu in siguranta.

Creeaza si noteaza cu aplicatia Mindly

Mindly este o aplicatie care te ajuta sa-ti structurezi ideile, sa creezi speech-uri,  sa planifici proiecte, sa notezi esentialul in sedinte. Are un design interesant, ca un fel de Mindmap , alcatuit din activitati.

Poti atasa note, imagini sau iconuri unui element, poti colora schemele, poti vizualiza clipboardul pentru a rearanja continutul, poti exporta (PDF/OPML/Text).


In ansamblu, este o aplicatie care te ajuta sa te organizezi cat mai bine, sporindu-ti eficienta.

 

 

This entry was posted in Aplicatii. Bookmark the permalink.

Comments are closed.