Google Trips – planifică o vacanţă aşa cum îţi doreşti!

Te pregăteşti de călătorie?

Suntem siguri că îţi doreşti să ai toate informaţiile necesare într-un singur loc, ca să îţi sporeşti eficienţa. Acum ai Google Trips,  o aplicație complexă pentru călătorii, dezvoltată de Google™. Aplicaţia îți ia direct din contul de Gmail informații legate de hotel, rezervări, variante de transport etc. Cel mai mare punct forte îl reprezintă faptul că funcționează și când este offline, atfel încât tu să poți avea acces la informații în orice moment.

Google Trips îți oferă hărţi organizate cu planuri, pe care le poţi modifica în funcţie de ce doreşti să vizitezi şi în funcţie de cât timp ai disponibil, așadar vei putea cu ușurință să îți schițezi planurile.

În secțiunile “Things to do” sau “Food & Drink” poţi să salvezi obiectivele pe care dorești să le vizitezi sau restaurantele unde dorești să iei masa.

În plus, în secțiunea “Need to know” poți găsi informații despre cele mai bune zone și centre comerciale pentru shopping, informații despre schimbul valutar, zone în care te poți conecta la wi-fi public și mai mult, informații despre spitale, centre de urgență și farmacii.

Nu mai încape îndoială că Google Trips este una dintre cele mai utile aplicații pentru o calatorie fără griji.

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.