ALLVIEW devine partener tehnic SPORTS BUSINESS ACADEMY, prima academie de sports business din Europa de Est

ALLVIEW devine partenerul tehnic al primei academii dedicate profesioniștilor și iubitorilor sportului, Sports Business Academy.

Tocmai pentru a susţine performanţa, alocăm anual resurse importante pentru partea de cercetare şi dezvoltare, unde o întreagă echipă de profesionişti îşi aduce un aport semnificativ asupra inovaţiei. În această idee, susţinerea unui domeniu ce uneşte profesionişti din sport cu profesionişti din tehnologie este o inițiativă inovatoare care se aliniază cu strategia companiei de susținere a performanței prin tehnologie.

Printre inovatiile recente ale companiei noastre se află şi AVI, primul asistent vocal în limba română, care a fost creat pentru telefoanele din portofoliul propriu. Aplicaţia AVI este disponibilă pe dispozitive precum: X4 Soul Infinity, X4 Soul Vision sau V3 Viper, care fac parte din gamele: X4 Soul, P9 Energy, P8 Enery, X3 Soul, oferind utilizatorilor o experienţă plăcută prin prisma utilizării facile.

Ne-am propus să devenim cel mai puternic brand românesc de tehnologie, capabil să ofere acces la tehnologii de ultimă oră pentru cât mai mulți consumatori şi susţinem alături de partenerul nostru, SPORTS BUSINESS ACADEMY, performanţele românești în sport.

 

 

This entry was posted in Evenimente, Fără categorie, Stiri, Tehnologie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.