Aplicații pentru vacanța ideală

Pentru ca e vară şi cu toţii suntem cu gândul la vacanţă, zile însorite şi relaxante,  am găsit trei aplicaţii care să ne inspire şi să ne ajute cât mai mult în această perioadă:

PackPoint  -aplicaţia utilă înainte de călătorie

Cu un rating de 4,6 în Google Play şi peste un milion de download-uri, aplicaţia PackPoint este foarte utilă atunci când ţi-ai făcut planuri de vacanţă. De acum, nu vei mai uita nimic din ce ai nevoie în concediul mult visat.

Pentru început, aplicaţia te întreabă dacă eşti bărbat sau femeie, dacă pleci în concediu de odihnă sau de business, te întreabă destinaţia şi în ce perioadă. De asemenea, ai posibilitatea de a a selecta activităţile pe care le veți susține pe parcursul călătoriei şi în funcţie de toate aceste detalii îţi alcătuieşte o listă întreagă cu ce ai putea să îţi iei în vacanţă. Dacă nu ai nevoie de toate, la un simplu click vor disparea toate acele elemente din listă care nu îţi sunt folositoare.

TourAVI – este aplicaţia menită să recunoască obiective turistice și să fie mereu la îndemâna utilizatorilor, indiferent dacă aleg să îşi petreacă vacanţa  în țară sau în străinătate.

Fiind deja în vacanţă, aplicația Touravi recunoaște obiectivele turistice și povesteşte despre acestea în limba română. În plus, pentru a veni în ajutorul tău, Touravi a fost dezvoltat astfel încât să te poată îndruma spre alte puncte de interes din jur precum: restaurante, cafenele, hoteluri, alte obiective turistice din împrejurimi, dar chiar și pagina web prin care ai  posibilitatea să-ţi rezervi bilete sau de a avea toate informațiile necesare. Totul se poate întâmpla doar la un click distanță.

Compania noastră a integrat funcția Text-To-Speech a asistentului vocal  AVI în cadrul aplicației Touravi, aceasta fiind capabilă să citească informațiile primite despre imaginea identificată. Pe lângă recunoașterea obiectivelor turistice, aplicația Touravi este capabilă să recunoască chiar și animale, păsări, plante, și nu în ultimul rând, diferite tipuri de obiecte.

WiFi Finder

Ştim cu toţii că găsirea unor retele WiFi este obligatorie, pentru a ne reduce traficul de internet atunci când călătorim. WiFi Finder se dovedeşte a fi de nelipsit în călătorii, pentru că furnizeaăa o hartă completă a rețelelor WiFi dintr-un oraș, după ce aceasta a fost descărcată pe telefon şi accesată atunci când nu eşti conectat la internet.

Ai parte de vacanţe relaxante cu cele mai utile aplicaţii!

This entry was posted in Aplicatii, Fără categorie and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.