Brașovul intră în “Aventura Comorii”- un joc interactiv dezvoltat de specialiștii de la Allview

 

Susținători ai dezvoltării și inovației, membrii echipei Allview au creat un nou skill pentru asistentul vocal AVI, în cadrul unui joc interactiv, de tip Treasure Hunt. Jocul a fost conceput alături de DJK (Organizația de tineret a Forumului Democratic al Germanilor în România), care promovează redescoperirea istoriei și monumentelor reprezentative ale Brașovului în rândul tinerilor.

Jocul “Aventura Comorii” va fi lansat la Gala de Fotografie “Liceenii fotografiază Brașovul”, organizată în data de 29 noiembrie, la Centrul Multicultural al Universității Transilvania (Bulevardul Eroilor nr.29), începând cu ora 18.00.

Gala va fi deschisă printr-o testare oficială a jocului, în care concurenții îl vor avea drept ghid turistic pe asistentul vocal AVI. “Aventura comorii” este o provocare adresată tuturor celor dornici să descopere valorile istoriei transilvănene, într-o incursiune unică în Brașov, cu start de la Poarta Ecaterinei, opriri în mai multe locuri încărcate de istorie și indicii și detalii din poveștile cavalerilor teutoni.

Participanții galei de fotografie, dar nu numai, vor fi invitați să se înscrie până în 8 decembrie, în limita locurilor disponibile, trimițând un e-mail cu numele și vârsta la adresa kontakt@djkronstadt.ro . În concursul “Aventura Comorii” din 8 decembrie, vor intra 10 echipe, de maximum 10 participanți, care vor avea la dispoziție câteun terminal Allview cu jocul instalat.

În cadrul Galei de Fotografie “Liceenii fotografiază Brașovul” vor fi premiate cele mai bune lucrări realizate în perioada 06.10-11.11.2018 de tinerii înscriși în competiția sponsorizată de Allview și organizată de DJK, Honterus Alumni Club, Ministerul de Stat pentru Familii, Muncă și Afaceri Sociale din Bavaria/Germania și Universitatea Transilvania Brașov.

Premiile, împărțite pe două categorii, sunt puse la dispoziție de sponsorul Allview.

 

This entry was posted in Aplicatii, Evenimente, Fără categorie, Smartphone, Stiri, Tehnologie and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.